counter

Χάρης Βαρθακούρης: Το πρόβλημα υγείας και το δημόσιο μήνυμα

Χάρης Βαρθακούρης: Το πρόβλημα υγείας και το δημόσιο μήνυμα
Χάρης Βαρθακούρης: Το πρόβλημα υγείας και το δημόσιο μήνυμα

Αυτό το διάστημα απολαμβάνουμε τις περιπέτειες του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στο Globetrotters μέσα από την συχνότητα του Star.

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει κεντρίσει ο ενδιαφέρον των τηλεθεατών και όλοι περιμένουν να τους παρακολουθήσουν στα νέα επεισόδια.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ως λάτρης των social media μοιράζεται αρκετά στιγμιότυπα της καθημερινότητας του με τους διαδικτυακού του φίλους.

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ξεκίνησε εμφανίσεις σε μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας με τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Ωστόσο, η αποψινή τους εμφάνιση δεν θα πραγματοποιηθεί γιατί ο Χάρης Βαρθακούρης ταλαιπωρείται από μια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Ότι δεν κατάφεραν οι παγετώνες, οι χιονοθύελλες και όλες οι αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισα ως Globetrotter, το έπαθα τώρα εδώ. Είμαι με λοίμωξη του αναπνευστικού κι όποιος με έχει ακούσει τις τελευταίες ημέρες νομίζει μιλάει με τον Βασίλη Καρρά. Δυστυχώς ο γιατρός μου συνέστησε πλήρη αφωνία για τουλάχιστον τρεις ημέρες και ως εκ τούτου πρέπει να ακυρώσω την αποψινή μου εμφάνιση», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Χαρακτηριστικό είναι πως η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σήμερα το μεσημέρι αποκάλυψε πως ο Χάρης Βαρθακούρης βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR