counter

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Τελώνη: Το άλμπουμ του γάμου τους

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Τελώνη: Το άλμπουμ του γάμου τους
Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Τελώνη: Το άλμπουμ του γάμου τους

Aπό την Νάνσυ Μητροπούλου

Το άλμπουμ του γάμου του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Τελώνη

Ένα άλμπουμ με φωτογραφίες που αναβλύζουν οικογενειακή ευτυχία. Ο φακός του FHIS.GR απαθανάτισε καρέ-καρέ τον θρησκευτικό γάμο του Χάρη Βαρθακούρη και της Αντελίνας Τελώνη, έναν γάμο γεμάτο συγκίνηση και λάμψη.

Χάρης Βαρθακούρης και Αντελίνα Τελώνη παντρεύτηκαν και βάφτισαν τις κόρες τους - την 3,5 ετών Μελωδία-Μαρία και την ενός έτους Λιόνα - Κωνσταντία στον ιερό ναό Μεταμορφώσεως Σωτήρος, στην πλατεία Κεφαλαρίου, το απόγευμα της Κυριακής 15 Δεκεμβρίου. Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα ναι μεν παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ήταν όμως ήδη παντρεμένοι με πολιτικό γάμο το 2010 στην Κωσταντινούπολη. Το απόγευμα της 15ης Δεκεμβρίου ο Χάρης Βαρθακούρης ξαναπαντρεύτηκε την Αντελίνα βαφτίζοντας την ίδια μέρα τις δύο κόρες του.

Το γαμήλιο μυστήριο τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος ενώ κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο Γιάννης Χορόζογλου. Ο μπαμπάς του γαμπρού, Γιάννης Πάριος, ήταν ιδιαιτέρως συγκινημένος με τη χαρά του παιδιού του αλλά και με την βάπτιση των εγγονών του. Νονά της Μελωδίας ήταν η Πέγκυ Ζήνα, ενώ νονοί της Λιόνας ήταν ο Ανδρέας Κουρής και ο Κωνσταντίνος Ζούλας. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία απαστράπτουσα και ο Χάρης Βαρθακούρης λίγο πριν εισέλθουν στο εσωτερικό του ναού, της χάρισε ένα γλυκό φιλί. Στο πλευρό του καθ’όλη την διάρκεια της αναμονής του μέχρι να καταφτάσει η νύφη, ο μπαμπάς του, Γιάννης Πάριος φανερά συγκινημένος.

Το λαμπερό "παρών" στην τριπλή τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων οι: Στέλιος Διονυσίου με την σύζυγό του Μαριλίτα και τα δύο τους παιδιά, ο Δημήτρης Κόκοτας, οι Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός ζωρίς την μικρή Νάγια, η Πέγκυ Ζήνα- που ήταν και νονά της μικρής Λιόνα- με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη της Ηλέκτρα, ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης με την σύζυγό του και ο Γιώργος Λεμπέσης με την σύζυγό του Σοφία Τραντίδου που είναι  καθηγήτρια Γερμανικών και ιδιοκτήτρια του τρίγλωσσου παιδικού σταθμού Sofia's Kinderhaus στην Κηφισιά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR