counter

Χαμός στο TikTok: Οι κατηγορίες για παίκτρια του GNTM και η απάντησή της

Χαμός στο TikTok: Οι κατηγορίες για παίκτρια του GNTM και η απάντησή της
Χαμός στο TikTok: Οι κατηγορίες για παίκτρια του GNTM και η απάντησή της

Ένας μικρός χαμός επικρατεί τις τελευταίες μέρες, στο ελληνικό TikTok, καθώς αρκετές κοπέλες με δικές τους εταιρίες ρούχων καταγγέλλουν ότι πρώην παίκτρια του GNTM τις προσέγγιζε και τους ζητούσε χρηματικό ποσό για να διαφημίσει τα ρούχα τους και να τα φορέσει στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου θα τα έκανε και giveaway.

Αρκετές κοπέλες δελεάστηκαν από την πρόταση αυτή και έδωσαν ρούχα και χρήματα, μόνο που η ίδια δεν πήγε ποτέ καλεσμένη στο «The 2Night Show».

Τα νέα έφτασαν μάλιστα και στον ίδιο τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που σχολίασε μέσω ραδιοφώνου το γεγονός.

«Κάποια «έξυπνη» και παμπόνηρη προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο The 2Night Show και ότι για να φορέσει ρούχα τους, θα πρέπει να της δώσουν χρήματα. Ούτε καλεσμένη ήταν… Την έχουμε καλέσει στο παρελθόν. Αυτή έπαιρνε τηλέφωνο στις επιχειρήσεις κι έλεγε ότι θα βγει στην εκπομπή και “θέλω να σας διαφημίσω”. Το πιο σοκαριστικό ήταν ότι δεν θα ήταν ποτέ καλεσμένη. Απατεωνιά καραμπινάτη. Πολύ στενάχωρο όλο αυτό. Εμένα με αναγούλιασε όλη αυτή η ιστορία, γιατί έκανε ότι δεν το έκανε και είναι ψέματα. Από ό,τι φαίνεται την είχαν ηχογραφήσει να το κάνει πολλές φορές» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που μάλιστα σταμάτησε τα giveaway στο «The 2Night Show».

Διαβάστε επίσης: Γρηγoρης Aρναούτογλου: "Προσπάθησε να πάρει χρήματα από επιχειρήσεις, λέγοντας πως είναι καλεσμένη στο The 2Night Show"

Τι απαντά η πρώην παίκτρια του GNTM

Η πρώην παίκτρια του GNTM «έσπασε» τη σιωπή της στο «Γεια σου» και απάντησε στις κατηγορίες.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα που με κατηγορεί στο TikTok ότι την εξαπάτησα, είχαμε ξεκινήσει μια συνεργασία για να διαφημίσω τα ρούχα της στα social media. Οι πελάτες που συνεργάζομαι πληρώνουν μόνο τις δημοσιεύσεις στα social και τα stories που θα βάλω. Δεν πληρώνουν ούτε τηλεοπτικές εμφανίσεις, ούτε giveaway. Θα φορούσα λοιπόν τα ρούχα της συγκεκριμένης μπουτίκ σε μια βραδινή εκπομπή, που εγώ νόμιζα ότι είχα καλεστεί. Είχα πλησιάσει τον υπεύθυνο καλεσμένων τότε, είχαμε μιλήσει και είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα. Με είχαν ενημερώσει ότι θα με καλέσουν όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Έχω καλές σχέσεις με αυτή την εκπομπή, γιατί έχω εμφανιστεί ξανά, οπότε το είχα δεδομένο ότι θα με καλέσουν. Η εμφάνισή μου δεν έγινε ποτέ και έτσι της επέστρεψα τα χρήματα. Δεν ξέρω αν απευθύνεται σε εμένα με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Εύχομαι να μην απευθύνεται, γιατί είναι στενάχωρο όλο αυτό, δεν ξέρω τι πληροφορίες του έχουν μεταφέρει. Έχω χάσει χρήμα με όλη αυτή την ιστορία και δέχομαι μπούλινγκ με μηνύματα στα social media ότι πρέπει να πεθάνω και είμαι απατεώνισσα» είπε χαρακτηριστικά.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR