counter

"X - Factor": H κριτική επιτροπή σε... γεύμα!

"X - Factor": H κριτική επιτροπή σε... γεύμα!
"X - Factor": H κριτική επιτροπή σε... γεύμα!

X - Factor

Από τη Γιώτα Δημητριάδη

Το «X- Factor», το παιχνίδι  που αγαπήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ANT1 γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αδιαμφισβήτητα ένας από τους λόγους που το show έφτασε στην κορυφή ήταν και η επιτυχημένη τετράδα της κριτικής επιτροπής, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης. Οι τέσσερις τους έδιναν ξεχωριστό ύφος σε κάθε live!

Σε λίγες μέρες το «X- Factor» μετακομίζει στο SKAI. Οι υπογραφές μπήκαν και η επιτροπή είναι έτοιμη να πάρει τη θέση της και να υποδεχθεί τα καλύτερα μουσικά ταλέντα της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η νέα επιτροπή αποτελείται από την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, τον Θοδωρή Μαραντίνη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Η τετράδα φαίνεται πως ξεκινάει να βγαίνει για να συσφίξει τις σχέσεις της. Η Πέγκυ Ζήνα μάλιστα την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου ανέβασε στον προσωπικό της  λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από ένα γεύμα με τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής και δίπλα σημείωσε όλο νόημα: «Expect the unexpected? Meet#xfactor #skai #xfactorgreece»

Αναμένουμε λοιπόν….

Διαβάστε περισσότερα:Zoυγανέλης: Έχει σήμερα γενέθλια και θυμόμαστε στιγμές της ζωής του μέσα από φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα:To "Νησί": Ηθοποιοί της σειράς γυρνούν το χρόνο πίσω και εξομολογούνται στο FTHIS.GR ιστορίες από τα γυρίσματα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR