counter

VOX: Πρεμιέρα για Καλλίδη - Χολίδη - Χρύσπα - Στικούδη. Δείτε ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί

VOX: Πρεμιέρα για Καλλίδη - Χολίδη - Χρύσπα - Στικούδη. Δείτε ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί
VOX: Πρεμιέρα για Καλλίδη - Χολίδη - Χρύσπα - Στικούδη. Δείτε ποιοι celebrities βρέθηκαν εκεί

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Πάνος Καλλίδης, Χρήστος Χολίδης, Χρύσπα και Κατερίνα Στικούδη. Οι τέσσερις τραγουδιστές, είχαν πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου στο νυχτερινό κέντρο Vox, στην Ιερά Οδό.

Το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται Καλλίδης, Χολίδης, Χρύσπα και Στικούδη, ήταν κατάμεστο από νωρίς, με τον κόσμο να περιμένει τις εμφανίσεις τους. Πρώτα είδαμε την Κατερίνα Στικούδη, που έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με φόρμα κεντημένη με παγιέτες και ασορτί τοπ. Λίγο μετά, εμφανίστηκε η Χρύσπα που επέλεξε μαύρο σύνολο για το πρώτο της πρόγραμμα. Μαύρο κορμάκι και μάξι τούλινη φούστα. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα εντυπωσιακό κόσμημα στο λαιμό της. Χρύσπα και Στικούδη συνυπήρξαν για λίγο επί πίστας, ξεσηκώνοντας τον κόσμο με το medley επιτυχιών. Αμέσως μετά, έμεινε μόνη της η Χρύσπα, διασκεδάζοντας όσους ήταν εκεί με τις επιτυχίες της!

Τρίτος, εμφανίστηκε ο Χρήστος Χολίδης, κάνοντας δυναμικό comeback στην νυχτερινή Αθήνα μετά από αρκετούς μήνες απουσίας. Πολύ κομψός, μέσα σε μπλε κοστούμι, και τον κόσμο να τον "λούζει" στα λουλούδια!

Τέλος, ήταν η σειρά του Πάνου Καλλίδη να εμφανιστεί στην πίστα του Vox. Επέλεξε ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, ενώ δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά, με τις λουλουδούδες να κάνουν "χρυσές δουλειές" στα πόδια του!

Στα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού κέντρου βρέθηκε η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο συνθέτης και στιχουργός Φοίβος και ο Αντύπας.

Όπως φαίνεται, θα είναι μια σεζόν πολύ διασκεδαστική για την νυχτερινή Αθήνα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR