counter

Video Music Awards: Εμφανίσεις που γοήτευσαν και άλλες που απογοήτευσαν

Video Music Awards: Εμφανίσεις που γοήτευσαν και άλλες που απογοήτευσαν
Video Music Awards: Εμφανίσεις που γοήτευσαν και άλλες που απογοήτευσαν

Την Κυριακή 25 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα ΜTV VMA Awards 2013. Όπως πάντα σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι εμφανίσεις των αγαπημένων stars. Kάποιες από αυτές εντυπωσίασαν, ενώ άλλες απογοήτευσαν το κοινό.

Από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες που απέσπασε τα θετικότερα σχόλια ήταν αυτή της πανέμορφης Τaylor Swift που μέσα σε μια μπλε Ηerve Leger maxi τουαλέτα και με σικάτο χτένισμα «έκοβε» την ανάσα.

Μια σχετικά πετυχημένη για τα δεδομένα της, εμφάνιση έκανε η Lady GAGA που επέλεξε μακρύ, γοργονέ, μαύρο δερμάτινο φόρεμα Prabal Gurung. Μια "dark" εμφάνιση αλλά πολύ καλύτερη από αυτές που μας έχει συνηθίσει! Ενώ με την δεύτερη εμφάνιση με σατέν φούστα midi φούστα, κοχύλια στο στήθος και δερμάτινη μαύρη μπότα μάλλον προβλημάτισε και δίχασε το κοινό.

Η Rita Ora δεν απέσπασε τα καλύτερα σχόλια, διότι φάνηκε κάπως υπερβολικό το Αlex Vautier φόρεμα με την τεράστια πουπουλένια ουρά, το τόσο μεγάλο σκίσιμο και ντεκολτέ για την συγκεκριμένη βραδιά.

Αρνητικές κρητικές απέσπασε και η katy Perry που επέλεξε λεοπάρ φόρεμα Εmanuel Ungaro το οποίο είχε extra στολίδια. Φυσικά και εκείνη ακολουθεί την μόδα με τα χρυσά σιδεράκια τα οποία έκαναν το σύνολο ακόμη πιο Kitch.

H Miley Cyrus  τελευταία εμφανίζεται με όλο και περισσότερο "ζωηρό" πρόσωπο στα media, αλλά η εμφάνιση στα VMA ήταν σχεδόν τραγική! Το σύνολο παντελόνι - μπουστάκι με πέτρες Dolce & Gabbana, το χτένισμα και οι περίεργες χορευτικές κινήσεις την κατέταξαν στη λίστα των κακοντυμένων.

Τα φώτα τράβηξε πάνω της και η  21 χρονη Selena Gomez, πρώην σύντροφος του Justin Bieber που με μπλέ VERSACE sexy φόρεμα έβγαλε όλη την sexy της πλευρά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR