counter

VIDEO από τη μεταφορά του Μichael Schumacher. Iατρικό ανακοινωθέν το μεσημέρι

VIDEO από τη μεταφορά του Μichael Schumacher. Iατρικό ανακοινωθέν το μεσημέρι
VIDEO από τη μεταφορά του Μichael Schumacher. Iατρικό ανακοινωθέν το μεσημέρι

Michael Schumacher

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο Μichael Schumacher. H κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερά κρίσιμη και ο ίδιος νοσηλευόμενος στην μονάδα εντατικής θεραπείας της Γκρενόμπλ δίνει τον προσωπικό του αγώνα μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του την ώρα που επιδιδόταν σε σκι στο θέρετρο Μιραμπέλ των Γαλλικών Άλπεων. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον επτά φορές πρωταθλητή της Φόρμουλα 1 σε χθεσινό ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσαν δήλωσαν ότι η κατάσταση του Μichael Schumacher παραμένει κρίσιμη και οι προβλέψεις για την κατάσταση της υγείας του, προς το παρόν, δέον θα ήταν να αποφεύγονται.Το μεσημέρι αναμένεται να εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του.

Τη βαθύτατη θλίψη της για το σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ εξέφρασε και η Γερμανίδα καγκελάριος, Angela Merkel. "Όπως εκατομμύρια Γερμανοί, η καγκελάριος και τα μέλη της γερμανικής κυβέρνησης ταράχθηκαν πολύ όταν πληροφορήθηκαν το σοβαρό ατύχημα που είχε ο Μίκαελ Σουμάχερ ενώ έκανε σκι. Ελπίζουμε μαζί με την οικογένειά του ότι θα καταφέρει να ξεπεράσει τα τραύματά του και να αναρρώσει. Στη σύζυγό του, τα παιδιά του και τους συγγενείς του ευχόμαστε δύναμη και αλληλεγγύη σε αυτές τις δύσκολες ώρες" ανέφερε ο εκπρόσωπος της Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Tην Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου θαυμαστές του Μichael Schumacher συγκεντρώθηκαν έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, προσευχόμενοι να αναρρώσει σύντομα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR