counter

Victoria Cerioli: H 3χρονη μικρούλα που μεγαλώνει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο

Victoria Cerioli: H 3χρονη μικρούλα που μεγαλώνει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο
Victoria Cerioli: H 3χρονη μικρούλα που μεγαλώνει μέσα στο ευρωκοινοβούλιο

Ένα μωρό διαφορετικό από τα άλλα! Αν νομίζετε ότι όλα τα μωρά παίζουν με παιχνίδια, κάνουν σκανταλιές και κοιμούνται αρκετές ώρες την ημέρα πλανάστε πλάνην οικτρά. Η μικρή Victoria Cerioli από 44 ημερών ξημεροβραδιάζεται στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου και έχει μπει από μικρή στα βάσανα αφού πλέον ψηφίζει σηκώνοντας το χεράκι της ψηλά κατά τη διάρκεια κάθε ψηφοφορίας!

Η τριών χρονών πιτσιρίκα πλέον έχει μεγαλώσει κυριολεκτιά στο ευρωκοινοβούλιο μιας και η μητέρα της Licia Ronzulli - γνωστή Ιταλίδα ευρωβουλευτής – δεν την αποχωρίζεται ποτέ και την παίρνει μαζί ακόμη και στη δουλειά. Παρά τα δύσκολα ωράρια που έχει ως πολιτικός, θεωρεί ότι δίνει το σωστό παράδειγμα. Η Licia Ronzulli θέλει να αποδείξει σε όλους και κυρίως στις γυναίκες ότι η μητρότητα μπορεί να συνδυαστεί με την καριέρα αρκεί να υπάρχει θέληση και προσπάθεια.

Η Victoria Cerioli ανήκει σε οικογένεια βουλευτών καθώς ο πατέρας της είναι επίσης βουλευτής. Ενώ λοιπόν οι ευρωβουλευτές και οι γονείς της κάνουν τη δουλειά τους, εκείνη ζωγραφίζει ή παίζει με τα παιχνίδια της. Υπάρχουν φορές μάλιστα που σηκώνει το χέρι της για να ψηφίσει! Πιτσιρίκα εν δράσει!

Κατά τη διάρκεια ψηφοφορίας που έγινε πρόσφατα στο ευρωκοινοβούλιο, ανάμεσα στα χέρια που σηκώθηκαν ήταν ένα μικροσκοπικό χεράκι που μετά βίας το έπιανε το μάτι. Ήταν το χεράκι της Victoria Cerioli αλλά κανείς από τους ευρωβουλευτές δεν παραξενεύτηκε. Την έχουν μαζί τους από βρέφος οπότε μάλλον φυσιολογικό τους φαίνεται που συμμετέχει ενεργά στην ψηφοφορία.

Η μητέρα της, Licia Ronzulli, είναι περήφανη για αυτό της το κατόρθωμα. Με την κίνηση αυτή ήθελε να στείλει ένα μήνυμα για τη διεκδίκηση περισσοτέρων διευκολύνσεων για τις εργαζόμενες γυναίκες και τελικά τα κατάφερε. Η κόρη της ακόμη και στη βρεφική της ηλικία ήταν εντυπωσιακά συνεργάσιμη. Κοιμόταν ήρεμα στην αγκαλιά της Ιταλίδας πολιτικού, χωρίς κλάματα και φασαρίες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR