counter

Victor Vernicos: Η εμφάνισή του στο "Τυρκουάζ χαλί" της Eurovision

Victor Vernicos: Η εμφάνισή του στο "Τυρκουάζ χαλί" της Eurovision
Victor Vernicos: Η εμφάνισή του στο "Τυρκουάζ χαλί" της Eurovision

Με μία σικ εμφάνιση, τη γλυκύτητα και το χαμόγελό του, ο Victor Vernicos κέντρισε τις εντυπώσεις στο “Τυρκουάζ χαλί” της Eurovision, κατά την επίσημη υποδοχή όλων των χωρών στο Λίβερπουλ.

Ρίξτε μια ματιά! Eurovision 2023 - Victor Vernicos: Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της Ελλάδας

Ο Victor Vernicos στο "Τυρκουάζ χαλί"

Με την εμφάνισή του, ο 16χρονος εκπρόσωπος της Ελλάδας έκλεισε «πονηρά» το μάτι στο νεαρό αγόρι που σιγά σιγά γίνεται νεαρός άνδρας. Ο Victor ήταν ντυμένος με μπλέιζερ σε  γήινες αποχρώσεις (όπως έχουμε συνηθίσει να τον βλέπουμε όλο αυτό το διάστημα) μ’ ένα κάπως ανατρεπτικό design, που αντικατοπτρίζει την φρεσκάδα ενός εφήβου σε συνδυασμό με την σοβαρότητα ενός ενήλικα.

Στο 200 μέτρων “Τυρκουάζ χαλί” που έστρωσαν οι διοργανωτές, τον Victor Vernicos συνόδευσαν ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής αποστολής, Κωνσταντίνος Ρήγος, οι δύο σχολιάστριες της φετινής διοργάνωσης, Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά και η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, Μόνικα Παπαδάτου, ενώ όλη η ομάδα της Ελλάδας ήταν παρούσα στην εκδήλωση.

Οι αρχές του Λίβερπουλ υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν όλες τις διαγωνιζόμενες χώρες στο St. George Hall, δίνοντας κι επίσημα το σύνθημα για να αρχίσει η Eurovision του 2023.

Δείτε παρακάτω τον Victor Vernicos στο "Τυρκουάζ χαλί":

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR