counter

Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανακοίνωσή της

Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανακοίνωσή της
Τζώρτζια Κεφαλά: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές! Η ανακοίνωσή της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Τζώρτζια Κεφαλά σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στις Εκλογές 2023 με την παράταξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Η frontwoman των Μπλε, μέσα από ένα βίντεο εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Δείτε επίσης! Τζώρτζια Κεφαλά: Η ανάρτηση – ξέσπασμα για τον θάνατο του 21χρονου βαφτισιμιού της που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα

Όσα είπε η Τζώρτζια Κεφαλά

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που “έφυγε” από παραλείψεις και ασυνεννοησίες… όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία που έχουμε και μας προστάζει να αποδεχόμαστε τις καταστάσεις που ζούμε και να λέμε “τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορέσαμε να κάνουμε και τίποτα. Ξέχαστηκε το πράγμα, πάει έφυγε. Ας κοιτάξουμε μπροστά”. Ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ. Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε, μεταξύ άλλων, Τζώρτζια Κεφαλά.

«Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», είπε κλείνοντας.

Δείτε την ανάρτησή της.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR