counter

Τζώρτζια Κεφαλά: "Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα, δεν έχω κάτι άλλο"

Τζώρτζια Κεφαλά: "Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα, δεν έχω κάτι άλλο"
Τζώρτζια Κεφαλά: "Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα, δεν έχω κάτι άλλο"

Την πολυσυζητημένη εμφάνισή της στην ορκωμοσία της Βουλής σχολίασε η Τζώρτζια Κεφαλά το πρωί της Τετάρτης 5/7.

Η τραγουδίστρια και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ξεκαθάρισε πως δεν την ενόχλησαν τα αρνητικά σχόλια που ειπώθηκαν και γράφτηκαν.

Όσα δήλωσε η Τζώρτζια Κεφαλά

«Είπα στην ανάρτησή μου να βάλετε τα ωραία σας μυαλά να βγάλουν συμπεράσματα για τους ανθρώπους. Μπορώ να δείξω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Είμαστε σε αρκετά ώριμη κατάσταση να καταλάβουμε τι είναι πραγματικά σημαντικό και η κατανόηση που πρέπει να δείξουμε ο ένας στον άλλον» δήλωσε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια και βουλευτής της “Πλεύσης Ελευθερίας” ξεκαθάρισε: «Έχω συνηθίσει σε όλη μου τη ζωή να ακούω αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου, και υπάρχει λόγος που την επιλέγω. Ο λόγος είναι η ελευθερία της έκφρασης, της άποψης και η αποδοχή του διαφορετικού σε όλα τα επίπεδα».

Δείτε επίσης - Τζώρτζια Κεφαλά: Η επικοινωνία με τον Θάνο Τζήμερο μετά τις αναρτήσεις, "Ειπώθηκαν πολύ σοβαρά πράγματα"

«Έρχομαι όπως αισθάνομαι ότι τιμώ τους συνανθρώπους μου. Αυτά είναι τα καλά μου ρούχα, δεν έχω κάτι άλλο και πραγματικά πιστεύω ότι είναι μία συμφωνία ανθρώπων. Έχουμε συμφωνήσει ότι αυτά τα ρούχα εκδηλώνουν σεβασμό και διαφωνώ κάθετα. Ο καθένας πρέπει να είναι αυτό που είναι. Δεν στεναχωρήθηκαν οι δικοί μου, ούτε πέρασε από το αυτί τους. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν επεμβαίνει στα θέματα που έχουν να κάνουν με τη προσωπική μας επιλογή» πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP  

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο της δηλώσεις της Τζώρτζιας Κεφαλά:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR