counter

Τζώρτζης Μονογυιός: Το κουστούμι που φόρεσε στον πολιτικό του γάμο θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία

Τζώρτζης Μονογυιός: Το κουστούμι που φόρεσε στον πολιτικό του γάμο θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία
Τζώρτζης Μονογυιός: Το κουστούμι που φόρεσε στον πολιτικό του γάμο θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου στη Βούλα, καθώς ο Τζώρτζης Μονογυιός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall» έχασε τη ζωή του.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, πατέρας δύο παιδιών, έχασε τον έλεγχο της Ferrari που οδηγούσε και είχε αγοράσει λίγες ώρες πριν, με αποτέλεσμα το υπερπολυτελές αμάξι να καρφωθεί σε ένα δέντρο και να πάρει φωτιά. Ο άτυχος 45χρονος σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η σύζυγός του κατάφερε να βγει από το αμάξι τραυματισμένη και να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού θα του πουν το τελευταίο “αντίο” σήμερα Τρίτη.

Η κηδεία του επιχειρηματία θα λάβει χώρα στη γενέτειρά του, τη Μύκονο.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού αναχώρησε στις 7:30 το πρωί από το λιμάνι της Ραφήνας συνοδευόμενη από τους στενούς συγγενείς του με κατεύθυνση τον ιερό ναό του Αγίου Λουκά όπου θα τελεστεί η κηδεία του στις 2:30 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο δημοσιογράφος ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης στην εκπομπή “Το Πρωινό” ο Τζώρτζης Μονογυιός θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία το κουστούμι που φορούσε στον πολιτικό του γάμο με τη σύζυγό του, Αθηνά.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ειπώθηκε πως η φωτογραφία που τραβήχτηκε την ημέρα του γάμου του, θα είναι αυτή που θα μπει στο μνήμα.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού και η επιθυμία της οικογένειας

"ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην

Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας.

Κατερίνα Μονογυιού

Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ"

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 όταν συστήθηκε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταπεραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα, ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αδερφή του είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Ferrari - Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος του Τζώρτζη Μονογυιού

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί. 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR