counter

Τζώρτζης Μονογυιός: Βγήκε από το νοσοκομείο η σύζυγός του – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;

Τζώρτζης Μονογυιός: Βγήκε από το νοσοκομείο η σύζυγός του – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;
Τζώρτζης Μονογυιός: Βγήκε από το νοσοκομείο η σύζυγός του – Τι ανέφερε στην κατάθεσή της;

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον τραγικό θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα οδηγώντας τη Ferrari που μόλις είχε αγοράσει.

Περισσότερο φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο στην παραλιακή, αναμένεται να ρίξει η κατάθεση της συζύγου του, Αθηνά Κοντοπάνου.

Η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία κατάφερε να βγει σώα μέσα από το φλεγόμενο αυτοκίνητο, πήρε εξιτήριο την περασμένη Τετάρτη από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Ωστόσο, η ίδια θα χρειαστεί να μπει ξανά στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Αθηνά Κοντοπάνου συγκλονισμένη έδωσε κατάθεση στην αστυνομία το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Όλα έγιναν εντελώς ξαφνικά. Το μόνο που θυμάμαι έντονα ήταν τις φωνές από τους ανθρώπους που προσέτρεξαν για να μας βοηθήσουν.  Με έβγαλαν από το αυτοκίνητο, με πήραν στα χέρια  και με ξάπλωσαν σε ασφαλή απόσταση πάνω στο χορτάρι. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου καθώς ήμουν σοβαρά τραυματισμένη», φέρεται να κατέθεσε η Αθηνά Κοντοπάνου.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κατερίνα Μονογυιού: Επέστρεψε στη Βουλή μετά τον θάνατο του αδερφού της, Τζώρτζη

Σύμφωνα με πληροφορίες του δελτίου ειδήσεων, το πόδι της στον αστράγαλο είχε ένα βαθύ τραύμα και όπως λένε οι γιατροί, θα χρειαστεί μικροχειρουργική επέμβαση.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 όταν συστήθηκε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αδερφή του είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

Ferrari - Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR