counter

Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτή ήταν η μοιραία Ferrari - Πόσο κόστιζε και πόσο την αγόρασε;

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον αδερφό της Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το βράδυ της Πέμπτης κοντά στα Πηγαδάκια Βούλας, στο ύψος των Αλκυονίδων.

Συγκεκριμένα, το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το υπερπολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε πάνω σε δένδρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά και ο οδηγός να χάσει ακαριαία τη ζωή του.

Στο Πρωινό την Παρασκευή ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς γνώριζε προσωπικά τον Τζώρτζη Μονογυιό, ενώ ανέφερε πληροφορίες και για τη μοιραία Ferrari που οδηγούσε ο άτυχος 45χρονος.

«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιου το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό το 2003 όταν συστήθηκε μέσα από το ριάλιτι «The Wall». Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική. Από τις πρώτες του εμφανίσεις κατάφερε να ξεχωρίσει και να κλέψει τις εντυπώσεις. Το ταμπραμέντο σε συνδυασμό με την εξωτερική του εμφάνιση «έκλεψαν» την καρδιά της τότε παίκτριας του ριάλιτι Σίσσυς Γιαννακοπούλου. Το ζευγάρι έζησε έναν δυνατό τηλεοπτικό έρωτα ο οποίος όμως έληξε λίγο καιρό αργότερα. Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αδερφή του είναι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού.

 

Ferrari - Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/01) επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, όταν η Ferrari που οδηγούσε ο Τζώρτζης Μονογυιός προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά. Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, ηλικίας 45 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη. Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο κατέληξε πάνω σε ένα δέντρο και πήρε φωτιά. Στη Ferrari ήταν και η σύζυγός του 45χρονου επιχειρηματία. Η σορός του 45χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο Βούλας ενώ η τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας. Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις τόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες, όσο και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR