counter

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Ο ευτυχισμένος γάμος, ο σύζυγος, το παιδί και η νέα της επαγγελματική "στέγη"

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Ο ευτυχισμένος γάμος, ο σύζυγος, το παιδί και η νέα της επαγγελματική "στέγη"
Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Ο ευτυχισμένος γάμος, ο σύζυγος, το παιδί και η νέα της επαγγελματική "στέγη"

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης. Η ίδια, έχει μια μεγάλη πορεία στον χώρο και λεπτομέρειες όπως η ηλικία της, ο γάμος, η καταγωγή της αλλά και το βιογραφικό της είναι εξαιρετικά δημοφιλείς. Πάμε να δούμε λοιπόν ποια είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα!

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Η ηλικία, το μέρος που γεννήθηκε και η διαφορετική καταγωγή της

  • Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1977 στο Βόλο, και η ηλικία της είναι 47 ετών
  • Γεννήθηκε στην όμορφη πόλη της Θεσσαλίας
  • Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει συνδέσει τον Βόλο με όμορφες αλλά και άσχημες αναμνήσεις, καθώς εκεί μεγάλωσε αλλά εκεί αποχαιρέτισε και την μητέρα της, για την οποία έχει πει πως την έχασε με πολύ σκληρό τρόπο

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: ο γάμος και το παιδί της

Τζωρτζέλα Κόσιαβα και ο σύζυγος της Σταμάτης, οι γνωρίστηκαν μέσα από το Facebook και σήμερα είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που καμαρώνει την κορούλα του, ηλικίας 8 ετών. Η δημοσιογράφος μάλιστα αποκάλυψε παλαιότερα πως το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγο της (ο οποίος δεν εχει καμία σχέση με την χωρο της showbiz και δεν αγαπάει την δημοσιότητα) κανονίστηκε με inbox, βρέθηκαν στην Κηφισιά και μάλιστα η ίδια, είχε πάρει δυο φορέματα για την μεγάλη μέρα με σκοπό να φορέσει το καλύτερο και να εντυπωσιάσει! Τελικά το πρώτο ραντεβού πήγε τόσο καλά, ώστε όχι μόνο ακολούθησαν αρκετά αλλά τελικά το ζευγάρι κατέληξε σε γάμο.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Οι εκπομπές που συμμετείχε και αυτές που παρουσίασε

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έχει ένα αρκετά πλούσιο βιογραφικό και μάλιστα αποτελούσε μέρος πολλών εκπομπών. Πιο συγκεκριμένα:

  • Στη τηλεόραση η Τζωρτζέλα Κόσιαβα έκανε το ντεμπούτο της το 2005, όταν συμμετείχε στη ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του Star Όλα καλά”.
  • Την επόμενη χρονιά παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής στο Star “Τι θα φάμε σήμερα;” με τη Νίκη Μερκούρη.

  • Έχει συνεργαστεί για 5 σεζόν με την Ελεονώρα Μελέτη στις εκπομπές “Πρωινή Μελέτη” και “Μεσημεριανή Μελέτη” στο Star. 
  • Στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha για μια σεζόν και μετά πήγε στο Epsilon.
  • Από το 2016 πήγε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ …να στα πω!” στο Epsilon με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου.

  • Το καλοκαίρι του 2017 παρουσίασε την εκπομπή “Μάτσες Μούτσες” στο Epsilon Tv.
  • Το 2018 παρουσίασε την εκπομπή “Παιδιά από σπίτι” μαζί με την Ελίνα Κέφη, τον Γιώργο Παράσχο και τον Βασίλη Σίμο.
  • Τις σεζόν 2019-2020 και 2020-2021 συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

  • Το καλοκαίρι του 2021 συμμετείχε για μικρό χρονικό διάστημα στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη Καλοκαίρι #ΝΟΤ” στο OPEN.
  • Αργότερα η Τζωρτζέλα Κόσιαβα παρουσίασε την εκπομπή “Μίλησέ μου” στο ίδιο κανάλι, ωστόσο η συνεργασία της έληξε με τον σταθμό και μάλιστα το ανακοίνωσε η ίδια στο Instagram της.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Τα κιλά και η δίαιτα 

Μπορεί πλέον να είναι εξαιρετικά καλλίγραμμη, όπως στο παρελθόν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα είχε θέμα με τα κιλά της, τα οποία έχασε με δίαιτα, λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε.

«Παρασκευή και 13 το 2019 είχα σπαστική κολίτιδα και φρικτούς πόνους. Φοβάμαι τα νοσοκομεία αλλά πήγα. Έκανα αξονική για πρώτη φορά στη ζωή μου και μου είπαν πρέπει να πας για νοσηλεία. “Θα πας για διάτρηση εντέρου. Σε προλαβαίνουμε δε σε προλαβαίνουμε” μου είπαν. Ο άντρας μου έπαθε σοκ. Έχω εκκολπωματίτιδα. Είναι στο έντερο και μπορεί να είναι κληρονομική ή από παχυσαρκία. Είχα πιεστεί πολύ και πάλι καλά που ξέσπασε ο οργανισμός μου εκεί και δεν έπαθα χειρότερα. Μου είπαν σε προλαβαίνουμε δεν σε προλαβαίνουμε. Πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου και τις αδερφές μου, αλλά στη μητέρα μου δεν είπα τίποτα. Ξέσπασε ο οργανισμός μου γιατί είχα πιεστεί πολύ. Ήμουν δειλή δεν μπορούσα να το διαχειριστώ και ευτυχώς ήταν δύο άνθρωποι εκεί που είχαν μεγαλύτερα προβλήματα από εμένα και με βοήθησαν και τους έχω παραπάνω από συγγενείς μου. Φοβόμουν, έκλαιγα συνέχεια. Αυτό με έκανε να αδυνατίσω. Η κόρη μου ήξερε ότι ήμουν στο νοσοκομείο. Δεν ήθελα να με δει από βίντεο-κλήση. Κάθε βράδυ έκλαιγα. Έτσι αδυνάτισα, γιατί αν δεν προσέξεις μπορεί να νοσηλευτείς ξανά. 

Δεν κάνει να τρώω λιπαρά, να πίνω καφέδες και αναψυκτικά. Το έπαθα ξανά τον Μάρτιο, αλλά δεν νοσηλεύτηκα, ήμουν σπίτι με ισχυρές αντιβιώσεις για 20 μέρες. Εκεί έχασα τα περισσότερα. Από 94 έφτασα 59. Οι πόνοι είναι φρικτοί, είχα πάθει αβιταμίνωση και μου έπεσαν τα μαλλιά. Δεν είχα όρεξη να φάω τίποτα. Ήθελα να γυρίσω στη δουλειά, αλλά ο γιατρός μου είπε να μείνω σπίτι γιατί ο οργανισμός μου δεν ήταν καλά. Έτσι έκοψα τα μαλλιά γιατί μου έπεφταν… Δύο ώρες κοιμόμουν και ξύπναγα, μετά ήρθε η κατάθλιψη και απίστευτες φοβίες θανάτου» είπε, μεταξύ άλλων, η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, στα ''Μεσάνυχτα΄΄ με την Ελεονώρα Μελέτη η οποία αποκάλυψε πως το πρόβλημα προκλήθηκε από ένα αυτοάνοσο το οποίο προκαλεί πόνους σε όλους τους μυς.

Η Τζωρτζέλα και η νέα της επαγγελματική στέγη

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα, όπως πρώτο σας αποκάλυψε το FTHIS.GR, επιστρέφει με δική της εκπομπή σε μεγάλο μιντιακό όμιλο και μάλιστα θα είναι και διευθύντρια προγράμματος.

Η ανακοίνωση της 21 ADMEDIA για την Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Στο δυναμικό της 21 ADMEDIA προστίθεται η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα, η οποία θα αναλάβει τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος του FORMedia TV– που σύντομα θα βρίσκεται στον αέρα- ενώ παράλληλα θα αναλάβει και τηλεοπτική εκπομπή.

Η κ. Κόσιαβα με την πολυετή εμπειρία στον χώρο των media θα συμβάλει στην υλοποίηση των αναπτυξιακών στόχων του Οργανισμού.

Ο δημοσιογραφικός Οργανισμός 21 ADMedia την καλωσορίζει και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR