counter

Τζώνυ Βαβούρας: "Η πρώην σύζυγός μου, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία"

Τζώνυ Βαβούρας: "Η πρώην σύζυγός μου, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία"
Τζώνυ Βαβούρας: "Η πρώην σύζυγός μου, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία"

Με αφορμή την πρόσφατη δικαστική περιπέτεια του Γιάννη Γιοκαρίνη, ο Τζώνυ Βαβούρας μίλησε στην εκπομπή "Πρωινό Σου Σου".

Ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός, αποκάλυψε μάλιστα πως και ο ίδιος βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

"Ο Γιάννης Γιοκαρίνης είναι φίλος μου και συνεργάτης πολλά χρόνια. Δεν είχα ποτέ γνώση ότι έχει βίαιη συμπεριφορά. Μου είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψω αυτό το πράγμα. Είναι εξαιρετικός, ήρεμος μουσικός. Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δύο πλευρές. Κι επειδή έχω περάσει έναν πολύ δύσκολο γάμο με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο, καταλαβαίνω πως ένας άνθρωπος μπορεί να βγάλει τον άλλο άνθρωπο εκτός εαυτού. Αυτό είναι κάτι που σας το λέω από πρώτο χέρι.

Διαβάστε επίσης: Διπλό χειρουργείο για τον Tζώνυ Bαβούρα: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο

Αν δεν ξέρεις και τις δύο πλευρές και δεν είσαι μέσα, πολλά εικάζεις, αλλά λίγα γνωρίζεις. Έχω περάσει προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου που το τόσο έγινε τόσο. Εγώ τρέχω χρόνια στα δικαστήρια από την πρώην σύζυγο για μηνύσεις και με κατηγορεί για πράγματα που δεν έχω κάνει.

Είναι ένα όπλο που χρησιμοποιούν πολλές γυναίκες για να εκδικηθούν τους άντρες τους. Δεν το έχει πιάσει κανείς το θέμα από αυτή την πλευρά. Αν κάνει καταγγελία μια γυναίκα, φταίει ο άντρας. Η πρώην σύζυγός μου, μου κάνει ψευδείς μηνύσεις για οικογενειακή βία. Συνεχίζεται, δεν έχει σταματήσει, συνεχίζεται κανονικά αυτό εδώ και 5 χρόνια. Δυστυχώς την πληρώνει ο άντρας, υπάρχει μια προτίμηση στο τι λέει η γυναίκα. Αναγκαζεσαι να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας" τόνισε ο Τζόνι Βαβούρας.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR