counter

Τζόυς Ευείδη: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση της με τα χρήματα

Τζόυς Ευείδη: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση της με τα χρήματα
Τζόυς Ευείδη: Όλα όσα αποκάλυψε για την σχέση της με τα χρήματα

Τζόυς Ευείδη σε μία εκ βαθέων συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town Κύπρου, μίλησε μεταξύ άλλων για τους άντρες αλλά και τις κακές συμφωνίες που έκανε στα επαγγελματικά της.

Η ηθοποιός για τη σχέση της με τα χρήματα ανέφερε:

Έχω ζήσει αξιοπρεπώς, έχω πληρώσει τις υποχρεώσεις μου, αλλά πολλά χρήματα δεν έβγαλα ποτέ. Υπήρχαν! Εγώ δεν τα πήρα ποτέ! (γελάει). Τα κασέ του τύπου 10.000 ευρώ το επεισόδιο, δεν τα πήρα ποτέ. Μωρέ, ξέρεις κάτι; Είμαι βλάκας με τα λεφτά. Δεν υπάρχει χειρότερος μάνατζερ στον κόσμο από εμένα. Αλλά δεν καβατζώθηκα ποτέ. Αν με φωνάξεις και μου πεις “Τζόυς μου, θα πάρεις τόσα”, θα σου πω “α, εντάξει, μια χαρά”. Δεν το έχω, παιδί μου, με τις συμφωνίες. Για να μη σου πω ότι μου έχει συμβεί άπειρες φορές, άλλα να συμφωνήσω κι άλλα τελικά να ισχύσουν.

Όσο για τον έρωτα και τους άντρες υπογράμμισε:

Ο έρωτας… Άλλο μεγάλο και αμαρτωλό κεφάλαιο στη ζωή μου. Κάποτε δεν μπορούσα, αν δεν υπήρχε ο έρωτας. Το ζούσα στο έπακρο, στο φουλ και πολύ έντονα. Γινόμουν ένα με το πάτωμα. Στις σχέσεις μου, έμενα μέχρι τέλους, το προσπαθούσα όσο δεν πήγαινε. Ρεζίλι γινόμουν, παιδί μου. Σκέψου ότι με χώριζαν, δεν τους χώριζα εγώ. Εγώ το προσπαθούσα. Και μετά που καθάριζε το μυαλό, μούτζωνα τον εαυτό μου, που έπεσα χαμηλά. Πρόσεξε, όμως, κατινιές του τύπου ψάχνω ρούχα, κινητά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν έκανα ποτέ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR