counter

Τζόυς Ευείδη:“Δεν νιώθω καθόλου καταξιωμένη”

Τζόυς Ευείδη:“Δεν νιώθω καθόλου καταξιωμένη”
Τζόυς Ευείδη:“Δεν νιώθω καθόλου καταξιωμένη”

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν η Τζόυς Ευείδη, μίλησε για τη δουλειά που ήθελα να κάνει μικρή ενώ αποκάλυψη πως δεν κάνει ποτέ όνειρα που να αφορούν τη δουλειά της παραδεχόμενη μάλιστα πως δεν είναι καθόλου αισιόδοξη σαν άνθρωπος.

Είσαι μια καταξιωμένη ηθοποιός με μεγάλη πορεία και εμπειρία στο χώρο της υποκριτικής.

Τέτοιες μπούρδες δεν μπορώ... Καταξιωμένη... δεν νιώθω καθόλου καταξιωμένη.

Τι νιώθεις;

Δεν ξέρω τι σημαίνει καταξιωμένος ηθοποιός... θα μπορούσα να έχω τόσα χρόνια καριέρας και να έχω παταγώδεις αποτυχίες. Όταν ήμουν πιτσιρίκα, ήθελα να κάνω μια δουλειά που δεν θα έχει διά­βασμα κι εξετάσεις και διάλεξα μια δουλειά που έχει ακριβώς αυτό, διάβασμα και καθημερινές εξετάσεις!

Τι δουλειά ήθελες να κάνεις όταν ήσουν μικρή;

Σιγά μην ήξερα τι ήθελα να κάνω, ήθελα να κάνω άλλα αντί άλλων... Ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, κτηνίατρος... Επέλεξα αυτή τη δου­λειά, του ηθοποιού, που, εκτός του διαβάσματος και των εξετάσεων, εμπεριέχει κι ένα παιχνίδι. Πρέπει να είσαι πάρα πολύ οργανωμένος και συγκροτημένος, αλλά και να το διασκεδάζει.

Είμαι πολύ τυχερή που έχω τον παράγοντα διασκέδαση στη δουλειά μου, δεν είναι όλες οι δουλειές έτσι, υπάρχουν δουλειές που είναι σκληρές και δεν γελάς τόσο πολύ, δεν έχεις τέτοια εξαιρετική σχέση με τους υπόλοιπους. Ποτέ όμως δεν μπορείς να πεις ότι είσαι εντάξει φτάνοντας σ' ένα σημείο. Σε κάθε δουλειά που κάνεις πρέπει πάντα να αποδείξεις κάτι. Είναι πολύ δύσκολη η δουλειά του ηθο­ποιού, αλλά πολύ αγαπημένη, τώρα πια ξέρω γιατί την έκανα.

Yπάρχει κάποιο όνειρο που θέλεις να πραγματοποιήσεις και αφορά στη δουλειά σου;

Είμαι πολύ έξυπνη για να κάνω όνειρα και σχέδια στη δουλειά μου.

Είσαι πολύ έξυπνη για να κάνεις όνειρα και σχέδια στη δουλειά σου... τι σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ότι το θεωρώ βλακώδες να κάνεις όνειρα, γιατί δεν θα πραγμα­τοποιηθούν ποτέ.

Τα όνειρα δεν σημαίνουν αισιοδοξία;

Όχι, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος άνθρωπος κι ενίοτε είμαι, πολύ κατηφής, όχι πάντα. Το ποτήρι το βλέπω καμιά φορά και τελείως άδειο.

Ο περισσότεροι κόσμος σ' έχει στο μυαλό του ακομπλεξάριστη, ειλικρινή άνθρωπο, άνθρωπο χαρούμενο.

Βασικά, είμαι βαθιά συμπλεγματική, καμιά σχέση με το... ακομπλεξάριστη, με μεγάλες περιόδους κατάθλιψης, αλλά όταν είμαι χαρούμενη, είμαι... χαρούμενη. Δεν επιδίωξα ποτέ τη δημοσιότητα, γενικά, δεν κυνηγάω την προβολή μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR