counter

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας κάλεσε με άλλα δύο αγόρια στο δωμάτιο του”

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας κάλεσε με άλλα δύο αγόρια στο δωμάτιο του”
Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο: “Ο Δημήτρης Λιγνάδης μας κάλεσε με άλλα δύο αγόρια στο δωμάτιο του”

Καλεσμένος μέσω Skype στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend», βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στην σειρά «8 Λέξεις», μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο έχει συνεργαστεί και αναφέρθηκε στο έντονο φλερτ που δέχτηκε στο παρελθόν από τον σκηνοθέτη που κρατείται στην φυλακή Τρίπολης με τις κατηγορίες για βιασμό.

«Δεν ήταν δάσκαλος μου, τον είχα σκηνοθέτη στην πρώτη μου επαγγελματική παράσταση στην Κύπρο. Δεν μίλησα πέρυσι πριν δικαστεί γιατί δεν με ενόχλησε σεξουαλικά, αλλά υπήρχε έντονο φλερτ στην πρόβα. Ευτυχώς δεν με επηρέασε τόσο πολύ γιατί όταν βρίσκομαι με κάποιους ηθοποιούς και μιλάμε για αυτό μου λένε ότι το αντιμετώπισα πολύ καλά. Το πήρα πολύ χαλαρά είτε γελούσα, είτε δεν απαντούσα.

Μετά η μητέρα μου έλεγε να πάω να τον βρω στην Αθήνα να κάνουμε δουλειές, αλλά το ένιωθα ότι κάτι πήγαινε λάθος και δεν ήθελα να συναναστραφώ. Το φλερτ συνέβαινε και εκτός των προβών όταν βγαίναμε όλοι μαζί για ποτό. Εμένα και ακόμα δύο μας κάλεσε χώρια στο δωμάτιο του πάνω μετά από μια πρόβα. Ανέβηκα γιατί όταν είσαι και πιο μικρός δεν μπορείς να πεις και όχι, ήταν περίεργο. Δεν ήταν φυσιολογικό ο σκηνοθέτης με τον ηθοποιό να βρίσκονται στο δωμάτιο και για αυτό έφυγα.

Νομίζω ότι πρέπει να είσαι ευγενικός και να λες ευχαριστώ θα φύγω και να το κρατάς μέχρι εκεί. Μου ξανά έτυχε πάλι από άλλον Έλληνα σκηνοθέτη, έχουν τρόπο το πάνε από εκεί και από εδώ για να σε προσεγγίσουν. Υπάρχουν πολλοί ακόμα δεν ξέρω τι γίνεται με τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη, κάποιος άλλος μίλησε για αυτόν χωρίς να αναφέρει όνομα. Ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός και δεν συνέβη τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη του Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR