counter

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της
Τζούλια Νόβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (27/07) μετά από αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η Τζούλια Νόβα είναι έγκυος και μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ξανθιά καλλονή, μόλις πριν από λίγες ημέρες άλλωστε είχε αποκαλύψει πως σκοπεύει σύντομα να παντρευτεί σύντομα με τον αγαπημένο της, Μιχάλη Βιτζηλαίο.

«Παντρεύομαι και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Ο γάμος δεν θα αργήσει, αλλά θέλουμε πρώτα να δούμε πώς θα είναι τα πράγματα με την πανδημία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε πολύ κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Θέλουμε να το απολαύσουμε και να το ζήσουμε στο έπακρο. Ο Μιχάλης είναι ο άνδρας της ζωής μου. Η πρόταση γάμου έγινε πριν από λίγο καιρό. Κάτι είχα υποψιαστεί, γιατί είχε προδοθεί από κάποιες ερωτήσεις που μου είχε κάνει. Πίστευα ότι η πρόταση θα γινόταν νωρίτερα, αλλά είχε πάρει χαμπάρι πως καταλάβαινα τι πάει να κάνει, με αποτέλεσμα να αλλάζει το σκηνικό συνέχεια. Πήγαμε στο μέρος όπου είχαμε πάει πρώτη φορά. Πριν βγάλει το μονόπετρο, με ρώτησε: “Θα με παντρευτείς;” και εγώ χαμογέλασα, γιατί θεώρησα ότι δεν το εννοούσε. Στη συνέχεια, έβγαλε το μονόπετρο και μου είπε για δεύτερη φορά: “Θα με παντρευτείς;”. Στην αρχή, του πήρα το δαχτυλίδι για να τον πειράξω, του χαμογέλασα, έβαλα τα κλάματα και τον φίλησα. Και έτσι επισφραγίστηκε το… Yes, I do» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Τζούλια Νόβα.

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει την ευχάριστη είδηση.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Τζούλια Νόβα έκανε μάλιστα και την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της.

Η Τζούλια Νόβα καλημέρισε τους διαδικτυακούς της ακολούθους μέσω των instastories, χωρίς να κάνει ωστόσο κάποιο άλλο σχόλιο.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR