counter

Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: "Ο θάνατος του γιου μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου"

Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: "Ο θάνατος του γιου μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου"
Τζορτζίνα Ροντρίγκεθ: "Ο θάνατος του γιου μου ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου"

Με αφορμή ότι σε λίγο καιρό το Netflix θα διαθέσει τη δεύτερη σεζόν του ριάλιτι «I Am Georgina», στο οποίο η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δήλωσε πως η απώλεια του γιου της ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής της.

O θάνατος του γιου του ζευγαριού θα αποτελέσει βασικό μέρος της δεύτερης σεζόν του «I Am Georgina», όπως αποκάλυψε ο διευθυντής ψυχαγωγίας του ισπανικού Netflix, Αλβάρο Ντίαζ.

Σε μια προεπισκόπηση της νέας σεζόν που προβλήθηκε σε δημοσιογράφους σε ισπανικό φεστιβάλ ταινιών της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έκανε επίσης αποκαλύψεις για τη μέρα που είδε τη δίδυμη κόρη της να γεννιέται υγιής.

«Η ζωή μου έχει χαρίσει τόσα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Φέτος βίωσα ταυτόχρονα την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της ζωής μου. Ένα μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου έσπασε και ρώτησα τον εαυτό μου πώς θα μπορούσα να συνεχίσω. Είχα την απάντηση πιο κοντά από όσο νόμιζα. Κοίταξα στα μάτια τα παιδιά μου και εκεί είδα τον μόνο τρόπο να το κάνω, να είμαστε όλοι μαζί» είπε η Τζορτζίνα, που θα αναφερθεί στην τραγική απώλεια του γιου της, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο κατά τη διάρκεια της γέννας.

Θυμίζουμε πως η Τζορτζίνα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμεναν δίδυμα, όταν ανακοίνωσαν πως το αγόρι τους πέθανε. Η θλίψη στο ζευγάρι ήταν τεράστια και η 28χρονη δηλώνει πως αναρωτήθηκε «πώς θα μπορούσε να συνεχίσει τη ζωή της». Ωστόσο η αγάπη και η υποστήριξη της οικογένειάς της, τη βοήθησαν να το ξεπεράσει.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR