counter

Tζορτζ Κλούνεϊ: “Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Αμάλ περίμενα 20 λεπτά στο…”

Tζορτζ Κλούνεϊ: “Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Αμάλ περίμενα 20 λεπτά στο…”
Tζορτζ Κλούνεϊ: “Όταν έκανα πρόταση γάμου στην Αμάλ περίμενα 20 λεπτά στο…”

Πριν από λίγες ημέρες ο σταρ του Χόλυγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ, παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Sunday Morning του CBS. Ο ίδιος αναφέρθηκε στον έρωτα του με την Αμάλ Αλαμουντίν, στη δουλειά του και φυσικά στα δίδυμα παιδιά του.

Ο ηθοποιός ήταν απολαυστικός καθώς δεν μας έχει συνηθίσει σε τόσο προσωπικές αποκαλύψεις, καθώς μίλησε για την πρόταση γάμου αλλά και για το πως ένιωσε όταν έμαθε ότι θα γίνει πατέρας.

«Με την Αμάλ δεν μιλήσαμε ποτέ για γάμο όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε και ξαφνικά της έκανα την πρόταση. Της πήρε αρκετό χρόνο μέχρι να πει το ναι. Εγώ στεκόμουν στο γόνατό μου για περίπου 20 λεπτά και τελικά της είπα: “Κοίτα θα μου βγει ο γοφός σε λίγο”».

Τελικά η δικηγόρος είπε το πολυπόθητο “ναι” κι έτσι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2014 στην Βενετία.

Μάλιστα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ αναφέρθηκε και στη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας: «Αρχικά ο υπέρηχος μας έδειξε ότι περιμέναμε ένα παιδί αγοράκι και λέω φανταστικά. Έπειτα όμως μας ενημέρωσαν ότι η Αμάλ είναι έγκυος σε δίδυμα. Ήμουν έτοιμος για ένα παιδί. Είμαι μεγάλος, ξαφνικά δύο παιδιά μου ήταν δύσκολο να μην αντιδράσω, ωστόσο κάθισα ακίνητος επί 10 λεπτά, κοιτάζοντας απλά τον υπέρηχο». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι τόσο χαρούμενος που έχουν ο ένας τον άλλον. Είναι απίστευτο».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR