counter

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Περιμένουν και πάλι δίδυμα;

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Περιμένουν και πάλι δίδυμα;
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Περιμένουν και πάλι δίδυμα;

Ο Τζoρτζ Κλούνεϊ και η Αμάλ Αλαμουντίν είναι ένα από τα πιο όμορφα και λαμπερά ζευγάρια που απασχολούν τα media παγκοσμίως.

Ο χολιγουντιανός σταρ και η δικηγόρος ήρθαν κοντά αφού και οι δύο είναι υπέρμαχοι της προσφοράς, μετά ερωτεύτηκαν και ύστερα παντρεύτηκαν, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Λίγα χρόνια μετά και συγκεκριμένα στις 6 Ιουνίου του 2017, το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, Αλεξάντερ και Έλλα, ενώ, πρόσφατα, κυκλοφόρησαν από Μέσα του εξωτερικού πληροφορίες για μία δεύτερη εγκυμοσύνη της Αμάλ. Μάλιστα το Woman's Day New Zealand προχώρησε σε λεπτομέρειες γράφοντας ότι κυοφορεί και πάλι δίδυμα και ότι η κοιλιά της δικηγόρου έχει ήδη αρχίσει να μεγαλώνει.

Κι ενώ οι θαυμαστές του ζευγαριού έσπευσαν να χαρούν με το νέο και να το σχολιάσουν στα social media, το Gossip Cop διαψεύδει την πληροφορία, αναφέροντας δήλωση που έκανε η κυρία Κλούνει στο Hollywood Reporter τον Σεπτέμβριο του 2017. Εκεί η Αμάλ Αλαμουντίν - Κλούνεϊ είπε ότι δε θέλει να κάνει άλλα παιδιά. Στη συνέχεια στο ίδιο Μέσο έγραψαν πως μίλησαν με άνθρωπο από το περιβάλλον του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ και διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR