counter

Τζίτζι Χαντίντ: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Τζίτζι Χαντίντ: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram
Τζίτζι Χαντίντ: Γέννησε και το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Τον πρώτο καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Ζάιν Μάλικ έφερε στον κόσμο υπό άκρα μυστικότητα το Σαββατοκύριακο, η Τζίζτι Χαντίντ. Την ευχάριστη είδηση της γέννησης της κόρης της έκανε γνωστή η ίδια η 25χρονη καλλονή, με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε χαρακτηριστικά το χεράκι του μωρού.

«Το κοριτσάκι μας ήρθε στη Γη το Σαββατοκύριακο και έχει ήδη αλλάξει τον κόσμο. Είμαστε ερωτευμένοι μαζί της» έγραψε το top model.

O Ζάιν Μάλικ ανέβασε την ίδια φωτογραφία και έγραψε: «Το κοριτσάκι μας ήρθε, υγιές και όμορφο. Το να εκφράσω με λόγια τι νιώθω αυτή τη στιγμή είναι αδύνατον. Η αγάπη που νιώθω για αυτόν τον μικροσκοπικό άνθρωπο είναι πέρα από τη λογική. Είμαι ευγνώμων που τη γνώρισα, περήφανος που λέω ότι είναι δική μου και ευχαριστώ για τη ζωή που θα έχουμε μαζί».

Θυμίζουμε πως στα τέλη Απριλίου έγινε γνωστό πως η Τζίτζι Χαντίντ και ο σύντροφός της, Ζάιν Μάλικ, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η Τζίτζι Χαντίντ και το πρώην μέλος των One Direction, υπήρξαν ζευγάρι από το 2015. Οι δύο τους χώρισαν και ξανάσμιξαν αρκετές φορές τα χρόνια αυτά.


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR