counter

Τζίμης Πανούσης: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα του;

Τζίμης Πανούσης: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα του;
Τζίμης Πανούσης: Γιατί αναβάλλεται η πρεμιέρα του;

Τζίμης Πανούσης

Αναβάλλεται για μία μέρα η πρεμιέρα του Τζίμη Πανούση, λόγω τεχνικών προβλημάτων στο νυχτερινό κέντρο που θα φιλοξενεί την παράστασή του. Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση.

"Σύντροφοι καταναλωτές,

Σας ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και την απόφασή μας να προχωρήσουμε στην αναβολή της προγραμματισμένης μας πρεμιέρας την ΠΑΡ.17 Οκτ.2014 στο  Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς 178.

Οι λόγοι αυτής της απόφασης ήταν καθαρά λόγω κωλυμάτων τεχνικής φύσεως που προέκυψαν έκτακτα. Προκειμένου το αποτέλεσμα του θεάματος της παράστασης «Χωρατόριο σε Re Mizero”  να είναι πραγματικά άριστο και να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των κρατουμένων και του   Guantanamo Club στην ΑΚΤΗΣ Πειραιώς 178 που θα φιλοξενήσει ένα μεγαλειώδες σκηνικό με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα εικόνας και ήχου.

Η πρεμιέρα μας θα πραγματοποιηθεί κανονικά πλέον το ΣΑΒ. 18 Οκτ.’14 στις 10.30μμ με ειδικές ατάκες, σ’ ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού.

Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020

 

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

 

Ο όρθιος κωμικός

Τζίμης Πανούσης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR