counter

Τζιλ Μπάιντεν: Το φόρεμα της μέλλουσας Πρώτης Κυρίας που ξεπούλησε σε λίγες ώρες

Τζιλ Μπάιντεν: Το φόρεμα της μέλλουσας Πρώτης Κυρίας που ξεπούλησε σε λίγες ώρες
Τζιλ Μπάιντεν: Το φόρεμα της μέλλουσας Πρώτης Κυρίας που ξεπούλησε σε λίγες ώρες

Στις 7 Νοεμβρίου ο Τζό Μπάιντεν σε ηλικία 77 ετών, αναδείχτηκε ο 46ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, έναντι του Ρεπουμπλικανού ανθυποψήφιού του και Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ.

 Μπορεί ο ίδιος να μην έχει αναλάβει ακόμη τα προεδρικά του καθήκοντα,  η σύζυγός του Τζιλ Μπάιντεν όμως, έχει ήδη αρχίσει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Η μέλλουσα Πρώτη Κυρία φαίνεται ότι έχει επιρροή στην μόδα καθώς το φόρεμα που επέλεξε για τον εορτασμό της νίκης του Τζο Μπάιντεν, ξεπούλησε σε λίγες ώρες.

Η 69χρονη Τζιλ Μπάιντεν φόρεσε ένα φόρεμα αξίας 5.690 δολαρίων του διάσημου οίκου Oscar de la Renta. Το μπλε της φόρεμα ήταν διαθέσιμο στην ιστοσελίδα The Outnet όταν ανέβηκε στην σκηνή για την εορταστική εκδήλωση, αλλά εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες., Πολλές έσπευσαν να το προμηθευτούν προκειμένου μιμηθούν το στυλ της Πρώτης Κυρίας, ενώ το βρήκαν στην μειωμένη τιμή των  1.707 δολαρίων.

Μάλιστα ο οίκος που δημιούργησε το φόρεμα, δημοσίευσε μια φωτογραφία των σχεδιαστών που βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο ρούχο.

Καθ’ όλη την διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του συζύγου της, η Τζιλ Μπάιντεν έχει αποδείξει το γούστο της στην μόδα, προτιμώντας Αμερικανούς σχεδιαστές.

Η ίδια φαίνεται πως θέλει να καταρρίψει το πρότυπο των εμφανίσεων της Μελάνια Τραμπ και να αναδείξει το δικό της προσωπικό στυλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR