counter

Τζέση Παπουτσή: Η ασθένεια & το δυστύχημα που ξεκληρίστηκε η οικογένεια του άνδρα της

Τζέση Παπουτσή: Η ασθένεια & το δυστύχημα που ξεκληρίστηκε η οικογένεια του άνδρα της
Τζέση Παπουτσή: Η ασθένεια & το δυστύχημα που ξεκληρίστηκε η οικογένεια του άνδρα της

ΤΖΕΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ

H Τζέση Παπουτσή, μίλησε στο περιοδικό "ΕΓΩ" και το δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, όταν ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει να φοράει μαύρα, ως ένδειξη αγάπης στο σύζυγό της Γιάννη -για την απώλεια της αδελφή του και της οικογένειας της σε τροχαίο δυστύχημα- δήλωσε: "Ναι φοράω και θα το κάνω για πολύ καιρό ακόμη. Ο Γιάννης αξίζει όχι μόνο αυτό το ελάχιστο πράγματα, αλλά πάρα πολλά ακόμη. Μου φέρθηκε με μεγάλη αγάπη στην πορεία της ζωής μας. Είναι ουσιαστικός σύντροφος. Είναι το λιγότερο που μπορούσα να κάνω. Συνεχίζω να πιστεύω και να σκέφτομαι ότι κάποιος λόγος υπήρχε για αυτή την τραγωδία. Ήταν μια πολύ αγαπημένη οικογένεια. Δεν ξέρω πόσο εύκολο θα ήταν να έμενε πίσω ένας από τους τέσσερις".

"Δεν μπορείς να το ξεπεράσεις (την ξαφνική απώλεια των τεσσάρων συγγενών). Μαθαίνεις να ζεις με αυτό. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή πριν από 35 χρόνια και ακόμη καθημερινά του μιλάω.. Όταν είμαστε σπίτι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Προσευχήθηκα πολύ για να αντιμετωπίσω αυτό το γεγονός. Την ώρα της τελετής, θυμήθηκα το γιατρό που συνάντησα πριν από ενάμιση χρόνο στην Αγγλία. Μου είχε πει: "Δεν έχω συναντήσει πιο δυνατή γυναίκα στη ζωή μου". Ακόμα και όταν εγχειρίστηκα,, πήγα με χαμόγελο. Θεωρούσαν ότι δεν ήξερα το πρόβλημα της υγείας μου".

Και συνέχισε, η ηθοποιός: "Με στενοχώρησαν πολύ τα ψευδή δημοσιεύματα για την ασθένεια μου. Γράφονταν ασαφή πράγματα. Και όλοι αυτοί οι περίεργοι τίτλοι "Το δράμα και ο αγώνας". Ούτε δράμα, ούτε αγώνας. Είμαι ένας κοινός άνθρωπος, όπως όλοι μας, που μπορεί να πάθει το οτιδήποτε. Όταν πήγα στην Αγγλία, έκανα το σταυρό μου. Είπα Θεέ μου αν θες να γυρίσω, θα γίνει. Αν δεν τον επιθυμείς, ας μη συμβεί".

Μιλώντας για τη κρίση, η Τζέση Παπουτσή, δήλωσε: "Οικονομικά με έχει επηρεάσει η κρίση. Ψυχολογικά καθόλου. Έχω μάθει να ζω με όσα βγάζω. Υπήρξα σπάταλη στη ζωή μου. Ο πατέρας μου έλεγε "Τζέση τα σάβανα δεν έχουν τσέπες, αλλά εσύ το παράκανες". Αν σας πω, ότι ακόμη δεν ξέρω πόσο αντιστοιχούν πενήντα ευρώ σε δραχμές... Μου χρωστάει το μισό ελληνικό θέατρο. ..Τα λεφτά είναι τα βγάζουμε και να τα χαλάμε".

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε, αν έχει κάνει botox, η πολύ αγαπημένη ηθοποιός, απάντησε: " Όχι, δεν είχα λόγο να το κάνω. Το μόνο που έκανα για τον εαυτό μου είναι ότι αδυνάτησα. Στη μισή μου ζωή έκανα δίαιτα. Τα δυο τελευταία χρόνια το έπραξα χαλαρά για να έχει διάρκεια και να μην πάρω αμέσως τα κιλά".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR