counter

Τζένη Μπότση: "Θέλω να υπάρχει σεβασμός στη..."

Τζένη Μπότση: "Θέλω να υπάρχει σεβασμός στη..."
Τζένη Μπότση: "Θέλω να υπάρχει σεβασμός στη..."

Μία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Τζένη Μπότσηστο Tv Έθνος και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη γνώμη της για τους ηθοποιούς που παίζουν σε τηλεόραση και θέατρο χωρίς να έχουν σπουδάσει υποκριτική.

Την είσοδο στην υποκριτική ανθρώπων που δεν είναι οι ποιοι με την κλασική έννοια του ότι δηλαδή να έχουν τελειώσει κόπο δραματική σχολή, πώς την κρίνετε;

Ως επαγγελματίας και απόφοιτη σχολή πιστεύω πως όποια δουλειά και να κάνεις πρέπει να την έχεις σπουδάσει. Οφείλεις να σέβεσαι το επάγγελμα που κάνεις. Υπάρχουν όμως άνθρωποι που δεν έχουν ακολουθήσει την υποκριτική και δουλεύει. Και αυτό συμβαίνει και σε άλλα, παρεμφερή επαγγέλματα. Δεν νομίζω όμως και από τον χώρο της ηθοποιίας να γινόμουν χειρουργός. Και το λέω με τόσο εμφατικό τρόπο για να είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα. Θέλω να υπάρχει σεβασμός στη δουλεία και να είναι «συν» το πτυχίο. Να, «αυτός έχει πτυχίο». Κάποια στιγμή και οι ίδιοι οι συνάδελφοι το ξεχνάμε. Δεν εισβάλει κανείς, εμείς επιτρέψαμε να μπουν αυτοί οι άνθρωποι στον χώρο. Κάποια παιδιά χάνουν τρία χρόνια από τη ζωή τους και  χρήματα για να σπουδάσουν και κάποιοι άλλοι όχι. Για όλα κάποιος λόγος υπάρχει.

Σε ρόλο παρουσιάστριας θα θέλατε να δοκιμαστείτε;

Δεν είναι κάτι που το έχω σκεφθεί. Αν είναι κάτι ενδιαφέρον φυσικά και θα το σκεφθώ.

Η σχέση σας με τον χρόνο πα ναι; Τον φοβάστε;

Όχι, τον αγαπώ. Είναι πολύ ωραίο να λιώνεις.

Τι φοβάστε;

Τίποτα!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR