counter

Τζένη Μπαλατσινού: Τί λέει για το νέο έρωτα στη ζωή της;

Τζένη Μπαλατσινού: Τί λέει για το νέο έρωτα στη ζωή της;
Τζένη Μπαλατσινού: Τί λέει για το νέο έρωτα στη ζωή της;

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! και τους δημοσιογράφους Ναταλία Αργυράκη και Αστέρη Κασιμάτη και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την νέα της σχέση και τον έρωτα στη ζωή της.

Σε ερώτηση για το  ποια είναι η θέση που έχει ο έρωτας στη ζωή της, η ίδια απάντησε: « Πάντα στη ζωή χωράνε κάποια πράγματα. Δεν λέω «τώρα χωράει κάτι». Συμβαίνει και έρχεται μόνο του και παίρνει την θέση του. Από εκεί και πέρα τίτλους έναρξης, περιεχομένου σεναρίου, και τίτλους τέλους δεν θα συζητήσω ποτέ. Είναι άνευ ουσίας. Είναι κλειδαρότρυπα που δεν αφορά κανέναν. Αυτή τη στιγμή το πιο σημαντικό για μένα είναι να υπάρχει ισορροπία. Πράγματα τα οποία γίνονται με κάποια «βία» δεν θα ήθελα να επαναληφθούν». 

Αναφερόμενη φυσικά στις paparazzi φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν με τον σύντροφο της Ανδρέα Παππά.  Η Τζένη Μπαλατσινού όταν ρωτήθηκε για αυτό το γεγονός δήλωσε: «Προφυλάσσω την προσωπική μου ζωή έχει να κάνει με μένα. Αντιλαμβάνομαι ότι το παιχνίδι είναι αυτό και όλοι κάνουν τη  δουλειά τους , αλλά αυτό το βάρος της ευθύνης πέφτει σε μένα να τη διαχειριστώ και να την προφυλάξω. Υπάρχουν τρόποι να ζήσεις, χωρίς να δίνεις αφορμές. Έτσι θέλω να πιστεύω».

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ!   που κυκλοφορεί ! 

Cover OK 519


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR