counter

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο
Τζένη Μπαλατσινού: Μιλά ανοιχτά για το διαζύγιο από τον Πέτρο Κωστόπουλο

Τζένη Μπαλατσινού

Για τον χωρισμό, το διαζύγιο και την δημοσιοποίηση του μίλησε η Τζένη Μπαλατσινού σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με την δημοσιοποίηση του διαζυγίου, εκείνη απάντησε πως: “Έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε τι συμβαίνει και να βάλουμε μία τελεία σε «εσχατολογίες», που θα γράφονταν. Μπορεί μετά την ανακοίνωση να επικράτησε μία αναστάτωση, αλλά ύστερα από τρεις εβδομάδες τα πράγματα ηρέμησαν. Αλλά γιατί κάνει τόσο μεγάλη εντύπωση η ανακοίνωση; Όταν παντρεύεσαι, ή όταν βαφτίζεις το παιδί σου, δεν το ανακοινώνεις; Γιατί λοιπόν να μην ανακοινώνεις και το τέλος; Το τέλος δεν είναι γεγονός;”

Ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν ήταν δύσκολη η συνύπαρξή τους στο “Πρωινό” ενώ ήταν ζευγάρι η Τζένη απάντησε:

“Και βέβαια ήταν. Δοκιμάσαμε τις αντοχές μας πολύ και οι δύο. Όταν είσαι σε μία ζωντανή εκπομπή όμως, είσαι συγκεντρωμένος στη ροή. Δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς τα προσωπικά σου. Κόσμος μπαίνει, καλεσμένοι έρχονται, μιλάς με την ομάδα, γίνεται κάτι αναπάντεχο. Ήταν το πιο ευχάριστο κομμάτι της ημέρας. Έτσι το βιώσαμε και οι δύο. Τώρα στο γραφείο ο χρόνος κυλάει διαφορετικά.”

Διαβάστε περισσότερα στο "ΟΚ!" που κυκλοφορεί

Coverok

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR