counter

Τζένη Μπαλατσινού: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με ελάχιστο make up και η εξομολόγηση

Τζένη Μπαλατσινού: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με ελάχιστο make up και η εξομολόγηση
Τζένη Μπαλατσινού: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση με ελάχιστο make up και η εξομολόγηση

Συνέντευξη στο περιοδικό ΓΥΝΑΙΚΑ παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού και φωτογραφήθηκε από τον Κώστα Αυγούλη, πιο εντυπωσιακή παρά ποτέ. Η Τζένη Μπαλατσινού στη συνέντευξη-εξομολόγησή της μίλησε για όλα.

Είσαι από τις γυναίκες με πολλούς γνωστούς, περιστασιακούς ή επιφανειακούς και ελάχιστους κοντινούς ανθρώπους. Από επιλογή ή από καχυποψία; Για ποιες σχέσεις στη ζωή σου έχεις μετανιώσει και ποιες έχις χειριστεί λάθος; Η μοναξιά έχει πολλά πρόσωπα τελικά; Ποιοι σε στηρίζουν στη νέα σου ζωή; Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, έχω πολλούς γνωστούς, αλλά ελάχιστους φίλους.. Από επιλογή, όχι από καχυποψία... Για να μη μοιράζομαι άσκοπα. Η επικοινωνία και η κατανόηση φέρνουν κοντά τους ανθρώπους - δύο στοιχεία που προϋποθέτουν θάρρος. Πιστεύω βαθύτατα στην συντροφικότητα και στην ένωση, αυτό όμως δεν μπορεί να σου συμβεί πολλές φορές στη ζωή. όλοι οι άνθρωποι που περνάνε από τη ζωή μας περιστασιακά, επιφανειακά, με διάρκεια ή χωρίς, έρχονται για να μάθουμε κάτι. Δεν έχω μετανιώσει για καμία μου σχέση, φιλική, προσωπική ή επαγγελματική. Πιστεύω στον έρωτα γιατί δεν είναι μια τυχαία κατάσταση, αλλά μια βαθιά υπαρξιακή πραγματικότητα. Είναι μια μοιραία συνάντηση ζωής. Ερωτευόμαστε χωρίς δίκτυ προστασίας κι αίσθηση κινδύνου, χωρίς να χαλιναγωγούμε το ένστικτο. Κι αυτό είναι το ωραίο. Αλλά συμβαίνει λίγες φορές. Μοναξιά δεν έχω νιώσει, τη μοναχικότητά μου όμως την επιδιώκω. Μου δίνει δύναμη, μπορώ και συντονίζομαι κάνοντας "αφωνία". Δεν πιστεύω στα στηρίγματα, οι άνθρωποι στηρίζονται και καταρρέουν μόνοι τους. Μπορείς να ακούσεις πολύ όμορφα πράγματα από ανθρώπους που σε αγαπάνε, αλλά τις λύσεις θα τις βρεις μόνος σου.

Κλείνοντας τα μάτια σου, χωρίς να σκεφτείς τι έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα αυτή την στιγμή; Ποια είναι η απόλυτη προτεραιότητά σου; Πώς βλέπεις τη ζωή σου σε πέντε χρόνια από τώρα; Να παρέχω ηρεμία και ασφάλεια στα παιδιά μου και να μπορώ να διευρύνω τους ορίζοντές μου και να εξελίσσομαι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR