counter

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού
Τζένη Μπαλατσινού: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Από τα τέλη του Δεκεμβρίου στη χώρα μας έχουν ξεκινήσει οι εμβολιασμοί για τον κορονοϊό κι έτσι χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά εμβολιάζονται με στόχο να σταματήσει όλη αυτή η κατάσταση και να επιστρέψουμε όλοι στην κανονικότητα.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Τζένη Μπαλατσινού βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο ώστε να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά της COVID-19.

Η γνωστή παρουσιάστρια φόρεσε ένα μπλουζάκι που έγραφε πάνω τη λέξη “Ελευθερία” και μάλιστα, έβγαλε και μια αναμνηστική φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα παρατηρήσετε, η Τζένη Μπαλατσινού τη στιγμή της λήψης και την ώρα του εμβολιασμού της σχημάτισε το σήμα της νίκης με το χέρι της.

Η ίδια ποστάροντας αυτή την εικόνα ευχαρίστησε δημόσια τη νοσηλεύτρια που της έκανε το εμβόλιο, ενώ στην ίδια φωτογραφία έκανε tag και τον σύζυγό της και Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, ο οποίος από την πλευρά του την κοινοποίησε στον δικό του λογαριασμό στα social media.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Τζένη Μπαλατσινού τον περασμένο Δεκέμβριο έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της και πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια.

Δείτε την φυτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR