counter

Τζένη Μπαλατσινού: Δεν θα πιστεύετε που γνώρισε πρώτη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου

Τζένη Μπαλατσινού: Δεν θα πιστεύετε που γνώρισε πρώτη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου
Τζένη Μπαλατσινού: Δεν θα πιστεύετε που γνώρισε πρώτη φορά την Τατιάνα Στεφανίδου

Τζένη Μπαλατσινού

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK” και τον Γιάννη Πουλόπουλο η Τζένη Μπαλατσινού αναφέρθηκε στην γνωριμία της με την Τατιάνα Στεφανίδου, την οποία, όπως λέει, γνωρίζει... από παλιά.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με  την άρνησή της να βρίσκεται στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου στην νέα της εκπομπή στο STAR η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε πως "δεν την αρέσει να κάνει την νύφη", ενώ συνέχισε αφηγούμενη την ιστορία της γνωριμίας και της σχέσης της με την Τατιάνα Στεφανίδου.

“Με την Τατιάνα γνωριζόμαστε από τότε που ήμασταν 12 χρόνων, διότι ο πατέρας της ήταν πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, όταν έκανα πρωταθλητισμό. Γνωριστήκαμε ουσιαστικά μέσω της Εβελίνας Παπούλια, με την οποία ήμασταν συμμαθήτριες στο σχολείο. Η Τατιάνα πήγαινε στην ίδια σχολή χορού με την Εβελίνα, οπότε κάναμε παρέα και συναντιόμασταν πολύ συχνά στον Πανελλήνιο, όπου πήγαινα για προπόνηση”

Μάλιστα η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο στην ίδια συνέντευξη  ανέφερε πως εκείνη ήταν η αιτία που η Τατιάνα Στεφανίδου ασχολήθηκε με την δημοσιογραφία.

 “Μπορώ να πω μάλιστα ότι εγώ την παρακίνησα να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία. Η Τατιάνα είχε μόλις επιστρέψει από τη Γερμανία όπου είχε πάει για σπουδές και εγώ, παράλληλα με την εκφώνηση του δελτίου καιρού, φοιτούσα στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Της είπα να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και να έρθει στη σχολή. Ήταν όμορφη και θα «έγραφε» τηλεοπτικά. Ήρθε λοιπόν στη σχολή, στη συνέχεια έκανε δοκιμαστικό για το δελτίο ειδήσεων και λίγο μετά ανέλαβε το δελτίο του Σαββατοκύριακου. Πέρα από την παιδική μας γνωριμία, την Τατιάνα την εκτιμώ γιατί δουλεύει πολύ. Μου είχε προτείνει και στο παρελθόν να συνεργαστούμε, αλλά προς το παρόν δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο timing.”

Διαβάστε περισσότερα στο "OK" που κυκλοφορεί

Coverok

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR