counter

Τζένη Θεωνά: Το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη

Τζένη Θεωνά: Το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη
Τζένη Θεωνά: Το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού και τα 25 κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη

Στα παρασκήνια της εκπομπής «Μαμά-δες» βρέθηκε η κάμερα του Happy Day και η Όλγα Λαφαζάνη, η οποία συνάντησε την Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα επαγγελματικά της, ενώ αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

«Αισθάνομαι πανευτυχής στην εκπομπή “Μαμά-δες”, δεν περίμενα ότι θα το απολαύσω τόσο πολύ. Έχω πει πολλά όχι γιατί υπήρξαν πολλές προτάσεις που δεν μου ταίριαζαν. Δέχτηκα προτάσεις και για συμπαρουσίαση και για πάνελ σε πρωινές εκπομπές. Στην εγκυμοσύνη πήρα 25 κιλά. Δε μου έφυγαν ποτέ. Δεν επανήλθε ποτέ το σώμα μου. Δεν έχω το ίδιο σώμα, δε φοράω το ίδιο νούμερο. Κάνω διατροφή, φέρνω συνέχεια τάπερ με… σοκολάτες, σφολιάτες, πίτσες και σουβλάκια στη δουλειά», είπε με χιούμορ η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Κρύβομαι στο αυτοκίνητο. Τρώω γλυκά κρυφά πριν ανέβω στο σπίτι. Έχουμε cheat day όμως και με τον Αρίωνα».

Σχετικά με το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Τζένη Θεωνά τόνισε: «Θα ήθελα πολύ, αλλά δεν ξέρω αν το επιτρέπουν οι ρυθμοί».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Δήμο Αναστασιάδη η ίδια ανέφερε: «Μετά από τόσα χρόνια έχω συνηθίσει να λείπει για μέρες. Ήταν 26 ημερών το μωρό όταν έφυγε για πρώτη φορά στην Αμερική. Δεν με πειράζει αυτό, αρκεί όταν δεν λείπει να έχει παραγωγικό χρόνο με το παιδί. Δεν πήγαινα ποτέ κάθε μέρα στο μαγαζί που τραγουδούσε ο Δήμος, αλλά τσέκαρα τα πάντα. Είναι η αγαπημένη μου έξοδος να πηγαίνω. Ο Δήμος δεν με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και μάλιστα μου λέει να μην κάνω ούτε εγώ δουλειές αφού δεν μου αρέσει. Δεν πρόκειται να μου πει ποτέ “τι ακαταστασία είναι αυτή;”, δεν τον νοιάζουν αυτά».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR