counter

Τζένη Θεωνά- Δήμος Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι

Τζένη Θεωνά- Δήμος Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι
Τζένη Θεωνά- Δήμος Αναστασιάδης: Βραδινή έξοδος για το αγαπημένο ζευγάρι

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής μετράνε αρκετά χρόνια κοινής πορείας και έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Αρίωνα, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή τους.

Μπορεί το καθημερινό πρόγραμμα του ζευγαριού να είναι φορτωμένο, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει πράγματα που του αρέσουν και το ευχαριστούν.

Πρόσφατα, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και απόλαυσαν το πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε την Τζένη Θεωνά και τον Δήμο Αναστασιάδη να ποζάρουν χαλαροί και ευδιάθετοι.

Η εξομολόγηση της Τζένης Θεωνά για τον Δήμο Αναστασιάδη

«Ο Δήμος είναι αρκετά συμμετοχικός, είναι πολύ καλός μπαμπάς και είναι και ο Αρίωνας πολύ τυχερός με αυτό. Όμως δεν είναι κανείς εκ των δύο του προγράμματος, οπότε δυσκολευόμαστε λίγο στο ποιος θα αναλάβει κάποια δέσμευση. Δηλαδή ο Δήμος είναι φοβερά δοτικός αλλά στον δικό του χρόνο, στη δική του στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να καλουπωθεί και να πει αυτός θα κάνει αυτό και εγώ κάτι άλλο. Συρρικνώνεται ο προσωπικός σου χρόνος…

Με τον Δήμο γνωριστήκαμε πριν 7 χρόνια, δεν είναι λίγα. Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Story του Ρήγου και τα φτιάξαμε κατευθείαν, ήταν κεραυνοβόλο. Είναι θέμα χημείας, είναι πολύ θελκτικός, ελκυστικός. Ένιωσα την έλξη από την αρχή και είπα εδώ κάποια προβλήματα ξεκινάνε. Ήταν πολύ ξεκάθαρο από την αρχή, ήταν πολύ άπιαστος στην πραγματικότητα δεν ήταν διαχειρίσιμος. Ένιωθες ότι δεν μπορείς να μπεις εύκολα στον κόσμο του. Μια ταλαιπωρία ήταν αυτό, αλλά ήταν τόσο ευχάριστο…», είχε εξομολογηθεί σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη η Τζένη Θεωνά για τον Δήμο Αναστασιάδη.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR