counter

Τζέιμς Καφετζής: "Καρφώνει" την Ελευθερία Ελευθερίου και στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη

Τζέιμς Καφετζής: "Καρφώνει" την Ελευθερία Ελευθερίου και στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη
Τζέιμς Καφετζής: "Καρφώνει" την Ελευθερία Ελευθερίου και στηρίζει τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Τζέιμς Καφετζής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Ο ίδιος στήριξε τον πρώην κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη, ενώ «κάρφωσε» την Ελευθερία Ελευθερίου.

«To Survivor παρακολουθώ που και που. Δεν ξέρω τι του είπε του Στάθη η Ελευθερία αλλά ό,τι και να του είπε είναι πολύ μεγάλη κατινιά. Γενικά, αυτά τα 5.000 ευρώ την εβδομάδα έρχονται με ένα κόστος. Γίνεται ένας χαμός, πολύ ξεκατίνιασμα.

Διαβάστε επίσης: Survivοr Αll Star: Η Eλευθερίου πιάστηκε να κρυφακούει τον Mαρτίκα! "Μια φορά κλέφτρα, πάντα κλέφτρα"

Τα δύο κορίτσια, η Ασημίνα και η Κατερίνα, τιμωρήθηκαν, επειδή βρέθηκαν με κινητό. Δεν είναι ακριβώς το ίδιο, όταν μπαίνουν παίκτες μετά και λένε πληροφορίες που μπορεί να ισχύουν ή και όχι; Οπότε αν του είπε του Στάθη κάτι κακό που δεν περίμενε να ακούσει, πώς θα πάρει απαντήσεις; Έπρεπε να φύγει ή να ψάξει να βρει κινητό.

Εγώ αυτό που θυμάμαι από την Ελευθερία, όταν ήμασταν μαζί μέσα, ήταν να μου λέει: “ρε συ, εγώ δεν θέλω να μιλάω πολύ, γιατί είμαι διάσημη τραγουδίστρια έξω και φοβάμαι μην εκτεθώ”.

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν λέει ψέματα και τον πιστεύω. Είναι φέτος ο πρωταγωνιστής του All Star, δεν μπορεί να το διαψεύσει κανείς αυτό. Τα λέει έξω από τα δόντια. Ο Βασάλος αν δεν είχε τους κοιλιακούς, δεν θα ήταν τόσο αστείος», σχολίασε ο Τζέιμς Καφετζής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR