counter

Τζέιμς Καφετζής: Απαντά αν θα τον δούμε στο Survivor - "Πήρα τηλέφωνο το αφεντικό και του είπα ότι έχω δύο προϋποθέσεις"

Τζέιμς Καφετζής: Απαντά αν θα τον δούμε στο Survivor - "Πήρα τηλέφωνο το αφεντικό και του είπα ότι έχω δύο προϋποθέσεις"
Τζέιμς Καφετζής: Απαντά αν θα τον δούμε στο Survivor - "Πήρα τηλέφωνο το αφεντικό και του είπα ότι έχω δύο προϋποθέσεις"

Πρεμιέρα κάνει στις 7 Ιανουαρίου ο νέος κύκλος του Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες πως επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο είναι αυτό του Τζέιμς Καφέτζη.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου και τόνισε πως δεν θα τον δούμε στο Survivor, καθώς δεν τα βρήκε στο οικονομικό κομμάτι με την παραγωγή.

Διαβάστε επίσης!  Τζέιμς Καφετζής για Survivor: "Τα λεφτά ήταν πολύ καλά, αλλά ξέρεις τι είναι καλύτερο από τα πολλά λεφτά; Τα πάρα πολλά λεφτά"

Ο Τζέιμς Καφετζής για το Survivor

«Είχα κάνει ένα ραντεβού με την Acun πριν από μία εβδομάδα. Όταν με κάλεσαν να πάω, δεν ήμουν και σίγουρος, τι και πως, δεν το είχα πολυσκεφτεί. Είδα ότι με θέλουν πάρα πολύ να συμμετάσχω φέτος. Θα ήταν ενδιαφέρον για τον κόσμο, γιατί θα πήγαινε και ο Παππάς. Το σκέφτηκα, το ίδιο απόγευμα πήρα τηλέφωνο το αφεντικό και του είπα ότι επί της ουσίας έχω δύο προϋποθέσεις: θέλω αυτό το ποσό και θέλω και εγγυημένα κάποια λεφτά. Μου έδιναν το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχουν δώσει ποτέ. Δεν ήξερα πως θα πάει. Μου είπε “οκ, είμαστε λίγο μακριά, δώσε μου χρόνο να το σκεφτώ”.

Βρεθήκαμε χθες. Κάτσαμε. Είναι σε φιλικό περιβάλλον. Δεν υπάρχει κάποια κόντρα. Μου είπε ότι τα εγγυημένα λεφτά δεν μπορώ να σου τα δώσω, γιατί μία στο εκατομμύριο μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις την δεύτερη ημέρα και επειδή αλλάξαμε τους κανόνες για το πώς αποχωρεί ο κάθε παίκτης, είναι καθαρά αγωνιστικό. Οπότε είναι στο χέρι μου, δεν έχει να κάνει με την ψηφοφορία του κόσμου. Οπότε θα πρέπει να κάνω μία υποχώρηση σε αυτή την προϋπόθεση. Μου το εξήγησε, το κατανόησα και το δέχτηκα. Μου ζήτησαν όμως να κάνω υποχώρηση και στα λεφτά, μου ζήτησαν να κόψω 2 χιλιάρικα και αυτό δεν το δέχθηκα. Για αυτό τον λόγο δεν θα με δείτε φέτος στο Survivor. Δεν έχει λυθεί ακόμα το δικαστικό θέμα μεταξύ μας. Αν πήγαινα, θα το αναιρούσα. Δεν έχει λυθεί, είμαστε ακόμα στα δικαστήρια. Ήθελα πάρα πολύ να πάω είναι η αλήθεια αλλά τελικά όχι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω πίσω», είπε μεταξύ άλλων ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR