counter

Τσοχατζόπουλος για Σταμάτη: "Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα"

Τσοχατζόπουλος για Σταμάτη: "Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα"
Τσοχατζόπουλος για Σταμάτη: "Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα"

Βίκυ Σταμάτη

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής», ο έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, Άκης Τσοχατζόπουλος, μίλησε για την απόδραση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη.

Η πρώτη δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου, ενδεικτική της ανακούφισης του για τη κατάληξη του θέματος, ήταν «τέλος καλό όλα καλά», για να συνεχίσει χαρακτηρίζοντας ως αστεία τα σενάρια περί οργανωμένου σχεδίου απόδρασης.

Ερωτηθείς αν ανησύχησε ο πάλαι ποτέ ισχυρός πολιτικός άντρας απάντησε, «Μα τι είναι αυτά που λες; Είναι δυνατόν να μην είχα ανησυχήσει; Ακούς αυτές τις ανοησίες περί σχεδιασμένης απόδρασης; Από ποιους και με τι κίνητρα; Ούτε στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μου, ότι υπήρχε σχέδιο. Ήμουν σίγουρος ότι γρήγορα θα βρισκόταν η σύζυγός μου. Το θέμα ήταν πώς θα την βρίσκαμε».

Ο κ. Τσοχατζόπουλος παραδέχθηκε ότι φοβήθηκε πολύ για τη ζωή της συζύγου του, «Μόνο γι' αυτό φοβόμουν. Η κοπέλα είναι άρρωστη. Έχει μεγάλο πρόβλημα, το λένε όλοι οι γιατροί του Δημοσίου, όλοι οι καθηγητάδες. Οι μόνοι που δεν το καταλαβαίνουν είναι εκείνοι, που επί πέντε φορές απορρίπτουν την αίτηση αποφυλάκισής της και αποφασίζουν με το "έτσι θέλω" για τη συνέχιση του δράματος, που επί τρία χρόνια περνάει η ίδια και το παιδί μας, μόνο και μόνο γιατί αμάρτησε να με παντρευτεί, να γίνει γυναίκα μου».

Ο κ, Τσοχατζόπουλος κατέληξε λέγοντας, «Η Βίκυ κι εγώ πληρώνουμε τις αμαρτίες όλου του πολιτικού συστήματος. Όμως, αργά ή γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια και είναι για το μόνο, που είμαι σίγουρος».

Η Βίκυ Σταμάτη, μετά τον εντοπισμό της επέστρεψε στο Δρομοκαΐτειο, ενώ η γυναίκα που την βοήθησε να αποδράσει μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη, ενώ της ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Πηγή: ΑΝΤΕΝΝΑ.GR 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR