counter

Τσακώθηκαν για έναν άντρα και η μια κατηγόρησε την άλλη για τον... κόλπο της

Τσακώθηκαν για έναν άντρα και η μια κατηγόρησε την άλλη για τον... κόλπο της
Τσακώθηκαν για έναν άντρα και η μια κατηγόρησε την άλλη για τον... κόλπο της

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τα όρια της “γυναικείας” κατινιάς και κυρίως όταν πρόκειται για celebrity που πρωταγωνιστούν σε reality shows. Απ’ ότι φαίνεται οι δυο γυναίκες δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και άρχισαν να βγάζουν τα άπλυτα τους στη φόρα για να δουν πια θα επικρατήσει. Στην ουσία κατάφεραν να γίνουν ρεζίλι και ναξεκατινιαστούν δημοσίως αποκαλύπτοντας τι συμβαίνει στα απόκρυφα τους!

Ο λόγος για τη Joanna Krupa και Brandi Glanville πρωταγωνίστριες στο reality “Real Housewives” που έκαναν πολύ κόσμο και να γελάει με τα χάλια τους αλλά και να σοκαριστεί από το θράσος και τα όρια που όπως αποδείχθηκε, δεν έχουν.

Η Joanna Crupa, βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως δέχθηκε επίθεση από την Brandi Glanville η οποία δεν εκφραζόταν για εκείνη με τα καλύτερα λόγια για το ήθος της.

“Η Brandi Glanville το ξεκίνησε όλο αυτό. Αρχικά ήμουν fan της όταν ήρθε στο show. Αλλά αυτή στη συνέχεια, με αποκαλούσε “αντροχωρίστρα” και πολλά άλλα τέτοια”, δήλωσε η celebrity. Η Brandi Glanville θεωρούσε πως η Joanna Krupa ήταν η αιτία που χάλασε ο γάμος της Yolanda Foster με τον Mohamed Hadid. Το κουτσομπολιό ξεκίνησε και οι κατηγορίες ότι η Joanna Crupa είναι αντροχωρίστρα διαδέχονταν το ένα το άλλο.

Η Joanna Crupa από την πλευρά της βγήκε να υποστηρίξει το πρόσωπο της λέγοντας: “Τον ξέρω εδώ και δέκα χρόνια και είναι πολύ καλός μου φίλος. Δεν έκανα ποτέ κάτι μαζί του και δεν χάλασα κανένα γάμο. Όταν τον γνώρισα είχα φίλο. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Τότε ο Hadid ήταν ήδη χωρισμένος από τη Yolanda. Για να το ξεκαθαρίσουμε, δεν είμαι “αντροχωρίστρα”.

Τι το 'θελε η celebrity να δικαιολογήσει τη θέση της; Πήρε φόρα και δε είχε σταματημό καθώς αποκάλυψε άλλη μια κατηγορία που της προσάπτει η Brandi Glanville. Χωρίς δισταγμό είπε On air ότι η Brandi την είχε κατηγορήσει ότι “βρωμάει” ο κόλπος της. Παρουσιαστές και κοινό έμειναν άφωνοι! Και σαν να μην έφτανε αυτό η celebrity συνέχισε: “Έλεγε από εδώ κι εκεί, ότι ο κόλπος μου βρωμάει! Και πολλά άλλα τέτοια! Μυρίζετε εσείς κάτι; Μυρίζετε τίποτα;”

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR