counter

Τσαβαλιά: Για αυτό οι εμφανίσεις της με μαγιό κόβουν την ανάσα

Τσαβαλιά: Για αυτό οι εμφανίσεις της με μαγιό κόβουν την ανάσα
Τσαβαλιά: Για αυτό οι εμφανίσεις της με μαγιό κόβουν την ανάσα

Η Έλενα Τσαβαλιά διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz και όχι αδίκως. Η ίδια γυμνάζεται συστηματικά, προσέχοντας ανελλιπώς τη σιλουέτα της.Την περίοδο που πέρασε, η ηθοποιός απήλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές, στα Κουφονήσια, μαζί με τον γιο της, τον μικρό Χάρη. Ο σύζυγος της, Μάρκος Σεφερλής, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Τους επισκέφθηκε, ωστόσο, για μία ημέρα.

Η Έλενα Τσαβαλιά δημοσίευε συχνά φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, μαγνητίζοντας , με το καλλίγραμμο κορμί της, τα βλέμματα των διαδικτυακών της φίλων, κάνοντας τα like να πέφτουν βροχή.Η γοητευτική ηθοποιός έχει επιστρέψει από τις διακοπές της και έχει γυρίσει στην καθημερινότητα της, στην οποία σημαντική θέση έχει το γυμναστήριο.

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου η Έλενα Τσαβαλιά ανήρτησε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να προπονείται γράφοντας χαρακτηριστικά στο σχόλιο : «Αυτά.... πριν φύγουμε για διακοπές! Για να δούμε τώρα.... Ώρα για γυμναστήριο!!».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR