counter

Τρύφωνας Σαμαράς: Τα σχόλια Βανδή, Φασουλή στο "J2US" που έκαναν τον πατέρα του να στενοχωρηθεί

Τρύφωνας Σαμαράς: Τα σχόλια Βανδή, Φασουλή στο "J2US" που έκαναν τον πατέρα του να στενοχωρηθεί
Τρύφωνας Σαμαράς: Τα σχόλια Βανδή, Φασουλή στο "J2US" που έκαναν τον πατέρα του να στενοχωρηθεί

Συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού παραχώρησε ο Τρύφωνας Σαμαράς που δεν έκρυψε την πικρία του για τα σχόλια δέχθηκε στο Just the 2 of Us από την Δέσποινα Βανδή και τον Σταμάτη Φασουλή. Όπως είπε μάλιστα, τα σχόλια αυτά στενοχώρησαν και τον πατέρα του.

Είναι αυστηρός κριτής σου ο Νίκος Κοκλώνης, λόγω της φιλίας σας;

Ναι, φυσικά, μάλιστα, στην τελευταία εμφάνιση που έκανα, μου είπε: «Είσαι σαν τσιγγανάκι» (γέλια). Του απάντησα: «Δεν το είπες, όμως, την ώρα της εμφάνισης».

Πολλοί θεωρούν ότι υπάρχει πολιτική, «κατασκευάζονται» διάφορα, για χάρη της τηλεθέασης.

Ποτέ, γιατί όταν κάτι προσπαθείς να το κάνεις, ποτέ δεν βγαίνει αληθινό. Μέχρι και το «amazing», ο Νίκος μού έλεγε να μην το βάλω, κι ήταν κάτι που ο κόσμος το αγάπησε και τώρα μου λένε να ξανακάνω κάτι τέτοιο.

Εννοείς κάτι «ατακαδόρικο»;

Ναι, αλλά αυτό δεν γίνεται, αυτό μπορεί να συμβεί ξαφνικά, δεν είναι κάτι κατασκευασμένο.

Ποιο σχόλιο σ’ έχει ενοχλήσει περισσότερο ως τώρα;

Με τη Δέσποινα Βανδή ήρθα σε αντιπαράθεση, γιατί το σχόλιο της για μένα ήταν άκυρο, ακόμη δεν μου έχει ζητήσει συγνώμη. Νομίζω ότι η Δέσποινα Βανδή μου χρωστάει μια συγνώμη, αλλά βλέπω από τον τρόπο της ότι έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντι μου, οπότε και χωρίς να μου το λέει, είναι σαν να μου ζήτησε συγνώμη. Διότι ούτε η φούστα που φόρεσα ήταν παραδοσιακή ούτε το τραγούδι που είπαμε ήταν παραδοσιακό. Ποτέ δεν θα προσέβαλα την παράδοση και τα έθιμα της χώρας μας, ήταν άτοπο. Ο κ. Φασουλής μίλησε απαξιωτικά για μένα, νομίζει ότι θα βγω να παίξω Ίψεν, ότι θα κάνω τον Άμλετ. Είναι ένα τηλεοπτικό σόου… Στην αρχή ήταν υπερβολικός, τώρα καλμάρει τα πράγματα.

Οι δικοί σου άνθρωποι, ο αδελφός σου και ο πατέρας σου, τι λένε για όλα αυτά;

Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε πάρα πολύ από την κριτική που έκαναν για τη φουστανέλα η Δέσποινα Βανδή και ο Σταμάτης Φασουλής. Του είπα, “μπαμπά μη στεναχωριέσαι, δεν είναι κάτι που με στεναχώρησε”. Είναι άσχημο για τους γονείς να ακούνε να προσβάλουν το παιδί τους.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR