counter

Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου που έχασε την ζωή του! "Δεν είχε ξεκινήσει να κάνει όνειρα..."

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ενας 19χρόνος στο Μενίδι. Θυμίζουμε ότι ένας ακόμη 19χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, όπως και ο τραγουδιστής, που ήταν ο οδηγός του μοιραίου οχήματος, με το οποίο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά το αυτοκίνητο των δύο ατόμων.

Ο πατέρας του 19χρονου Αντώνη, που πήγαινε στη δουλειά του και έχασε τη ζωή του μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και συγκλόνισε με τα όσα είπε για όνειρα ζωής που "δεν είχε ξεκινήσει ακόμα"...

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλόνισε η μητέρα του 19χρονου οδηγού - "Ο φίλος του βόγκαγε, το πρόλαβα ζωντανό το παιδί"

"Στη δουλειά του πήγαινε όπως κάθε μέρα. Καλό παιδί, τίμιος. Τα όνειρα ζωής τα είχε ξεκινήσει ακόμα. Είχε τελειώσει τις σπουδές και δούλευε σε μία κάβα. Σπούδασε ψυκτικός", είπε ο πατέρας του 19 χρόνου Αντώνη.  Οι φίλοι του, αδυνατούν να πιστέψουν ότι έφυγε από τη ζωή τόσο ξαφνικά και βρέθηκαν στη τοποθεσία του δυστυχήματος, ενώ κόλλησαν την φωτογραφία του και άφησαν λουλούδια. 

"Ήμασταν μαζί από το δημοτικό δεν το περίμενα ότι θα φύγει", είπε ένας φίλος του μεταξύ άλλων.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR