counter

Τροχαίο για τον Χρήστο Χολίδη: Σώθηκε από θαύμα ο τραγουδιστής

Τροχαίο για τον Χρήστο Χολίδη: Σώθηκε από θαύμα ο τραγουδιστής
Τροχαίο για τον Χρήστο Χολίδη: Σώθηκε από θαύμα ο τραγουδιστής

Δύσκολες στιγμές πέρασε τη νύχτα της Τετάρτης ο Χρήστος Χολίδης, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso.

Ο τραγουδιστής σώθηκε από θαύμα ύστερα από ατύχημα που είχε στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του σε μεγάλη αθηναϊκή πίστα.

Ο τραγουδιστής επέστρεφε οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, όταν σε κάποια στροφή της εθνικής οδού και ενώ οδηγούσε με ταχύτητα 120 χλμ/ώρα, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου καθώς το ένα λάστιχο του αυτοκινήτου διαλύθηκε.

Το αμάξι άρχισε να περιστρέφεται γύρω από τον άξονά του και ευτυχώς, λόγω του μεγάλου πλάτους του δρόμου, δεν υπήρξε σύγκρουση με κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα. Ο Χρήστος Χολίδης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσπάθησε να ανακτήσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τα κατάφερε αλλά στη συνέχεια που προσπάθησε να αλλάξει το λάστιχο, δεν μπόρεσε. Η ρόδα είχε αχρηστευτεί εντελώς και το μπουλόνι ασφαλείας είχε κοπεί εντελώς.

Μάλιστα, η ατυχία του δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το κινητό του είχε μείνει από μπαταρία και σε μια έρημη περιοχή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα άλλο από το να περιμένει να εμφανιστεί κάποιος. Η περιπέτειά του κράτησε 11 ολόκληρες ώρες και σίγουρα ο τραγουδιστής θα τη θυμάται για πολύ καιρό!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR