counter

Τρομαγμένος περιγράφει πως ήρθε αντιμέτωπος με λευκό καρχαρία

Τρομαγμένος περιγράφει πως ήρθε αντιμέτωπος με λευκό καρχαρία
Τρομαγμένος περιγράφει πως ήρθε αντιμέτωπος με λευκό καρχαρία

Leonardo di Caprio

Καλεσμένος της Ellen DeGeneres ήταν ο αγαπημένος star του Holywood, Leonardo Di Caprio ο οποίος περιέγραψε μια αληθινή στιγμή που έχει ζήσει που θα μπορούσε άνετα να θεωρηθεί σκηνή ταινίας σαν και αυτές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Ο 39χρονος ηθοποιός που πλέον έχει μόνο επιτυχίες στο ιστορικό του και θεωρείται ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του, αποκάλυψε πως το 2006, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της ταινίας “Blood Diamond”, κόλλησε σε ένα κλουβί μαζί με το τεράστιο λευκό καρχαρία, ο οποίος παραλίγο να τον καταβροχθίσει!

Όπως αφηγείται και ο ίδιος τα σαγόνια του λευκού τρομακτικού καρχαρία ήρθαν τόσο κοντά στο Leonardo Di Caprio που εκείνος πίστεψε ότι δε θα βγει ζωντανός από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν.

“Ήταν ένας γιγάντιος λευκός καρχαρίας. Είχε μπει σχεδόν ολόκληρος μαζί μου στο κλουβί. Ούτε κι εγώ ξέρω πως κατάφερα να επιβιώσω. Μου είπαν ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 30 χρόνια. Αλλά το δόλωμα, είχε κολλήσει στην κορυφή του κλουβιού, με αποτέλεσμα ο καρχαρίας να κάνει ένα άλμα μέσα ώστε να το δαγκώσει. Ο μισός ήταν μαζί μου μέσα στο κλουβί και ανοιγόκλεινε τα δόντια του, προσπαθώντας να με δαγκώσει. Τελικά, κόλλησα στον πάτο του κλουβιού ώστε να μην με φτάνει, και έτσι τη γλύτωσα!”, αφηγείται ο Leonardo Di Caprio ο οποίος ήταν τόσο παραστατικός στην εκπομπή που ήταν σαν να το ζούσε ξανά. Όπως είπε και ο ίδιος στην παρουσιάστρια της εκπομπής που τον άκουγε καθηλωμένη, ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής του.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR