counter

Τριαντάφυλλος: Αυτοί είναι οι "διάσημοι" καβγάδες του εκτός "Survivor"

Τριαντάφυλλος: Αυτοί είναι οι "διάσημοι" καβγάδες του εκτός "Survivor"
Τριαντάφυλλος: Αυτοί είναι οι "διάσημοι" καβγάδες του εκτός "Survivor"

Ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει να συζητηθεί, όσο κανένας άλλος παίκτης του φετινού Survivor, κυρίως λόγων των αναρίθμητων καβγάδων του με τους συμπαίκτες του.

Στην κανονική του ζωή, εκτός ριάλιτι, ο τραγουδιστής δε διαφέρει και πολύ και κατά καιρούς, έχει κάνει επικές κόντρες και τσακωμούς με πολλούς επώνυμους.

Η πιο μεγάλη κόντρα, που φαίνεται πως έχει λάβει τέλος, είναι φυσικά αυτή με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Από το «μία στο τόσο» ως απάντηση στο αν είχαν ποτέ ερωτική σχέση, στη δυσαρέσκειά του που δεν τον κάλεσε στο αφιερωματικό «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» για εκείνη, αλλά και στην ανάρτηση για τις ρυτίδες της, είναι κάποιες στιγμές μόνο από όσα έχουν συμβεί ανάμεσά τους.

Η Φαίη Σκορδά είχε γίνει μάλιστα έξαλλη με τον Τριαντάφυλλο για το instastory του τραγουδιστή για τις ρυτίδες της Νατάσας Θεοδωρίδου. Πρόσφατα ωστόσο η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως η παρεξήγηση μεταξύ τους λύθηκε με μηνύματα που έστειλε ο Τριαντάφυλλος σε εκείνη. «Ομολογώ πως έχει όμως μια παιδικότητα γιατί αργότερα μου έστειλε μηνύματα στο Viber. Εκεί μου έλεγε με γλυκό τρόπο να τα βρούμε», είχε πει η παρουσιάστρια.

Η περσινή συμμετοχή του Τριαντάφυλλου στο "Just the 2 of Us", δημιούργησε βέβαια νέες κόντρες, με τον τραγουδιστή να βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Δέσποινα Βανδή και τη Βίκυ Σταυροπούλου, αλλά και την παρτενέρ του, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου που τον κατηγόρησε για bullying.

Ανάμεσα στις κόντρες του Τριαντάφυλλου είναι, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς και ο Κώστας Δόξας, ενώ στο στόχαστρο του τραγουδιστή μπήκε στο παρελθόν και το "The Voice".

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλους τους διάσημους καβγάδες του Τριαντάφυλλου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR