counter

Τριαντάφυλλος: Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Τριαντάφυλλος: Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Το ξέσπασμα του τραγουδιστή
Τριαντάφυλλος: Θύμα ξυλοδαρμού η βαφτιστήρα του - Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η βαφτιστήρα του Τριαντάφυλλου. Πιο συγκεκριμένα, η 22χρονη Χριστίνα ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον 33χρονο σύντροφό της, με τον οποίο συζούσε εννέα μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η ίδια στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», όλα ξεκίνησαν στις 3 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, όταν το ζευγάρι βγήκε από το κέντρο που διασκέδαζε στη Ρόδο.

«Είχαμε κανονίσει να βγούμε για φαγητό με τον ξάδελφό του. Όταν φύγαμε, άρχισε να μου φωνάζει και να τσακώνεται. Ασχολούμαστε με άλογα. Το απόγευμα είχα βγάλει βόλτα το άλογο και όταν επιστρέψαμε ήταν λίγο πρησμένο το πόδι του. Αυτή ήταν η αφορμή. Με πέταξε στο πεζοδρόμιο, με χτυπούσε. Τρεις φορές πήγα να ξεφύγω. Ο ξάδερφος του προσπαθούσε να με πάρει από τα χέρια του. Την τελευταία φορά που προσπάθησα να φύγω, με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Για να με αφήσει έφαγε ξύλο από τον ξάδερφο του γιατί δεν με άφηνε από τα χέρια του. Φοβήθηκα να αντιδράσω γιατί το σπίτι δεν είναι σε κατοικημένη περιοχή. Θα με σκότωνε και δεν θα το έπαιρνε κανείς είδηση. Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Προσπαθούσα να βρω έναν τρόπο να ειδοποιήσω την αστυνομία χωρίς να το πάρει είδηση» είπε, μεταξύ άλλων, η 22χρονη.

Το δικαστήριο έγινε και ο 33χρονος καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα μια φορά τον μήνα, ενώ του απαγορεύεται να πλησιάζει την 22χρονη.

Στο πλευρό της Χριστίνας είναι φυσικά και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ξέσπασε με ανάρτησή του στα instastories κατά του 33χρονου, τονίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο.

«Αυτή είναι η Χριστίνα, το κοριτσάκι που έχω βαφτίσει και δυστυχώς είναι άλλο ένα κορίτσι που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και γλίτωσε από θαύμα τον θάνατο από τον δήθεν ιππότη της Ρόδου, το αγόρι της. Τέτοια αγάπη να τη βράσω απλά… Και ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει, πρέπει να γίνει κάτι τελικά στη χώρα μας» έγραψε ο Τριαντάφυλλος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR