counter

Trannos: Διασκέδασε στον Λευτέρη Πανταζή και άναψε τσιγάρο εντός του νυχτερινού κέντρου (Βίντεο)

Μια βραδινή έξοδο πραγματοποίησε πρόσφατα ο Trannos.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τράπερ διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων που εμφανίζεται ο Λευτέρης Πανταζής με τον Χρήστο Δάντη.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Λευτέρης Πανταζής πλησίασε τον Tranno και την παρέα του για να τραγουδήσει στο πλευρό του.

Τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral στο TikTok, όπου απεικονίζει τον Tranno με αναμμένο τσιγάρο στο χέρι εντός του μαγαζιού να πετάει γαρύφαλλα στον τραγουδιστή.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” και από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το δικό του σχόλιο.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

«Είναι αστείο. Το έχω ξαναπεί! Αν αποφασίσει η πολιτεία σοβαρά να ασχοληθεί, θα κοπεί το κάπνισμα στα μπουζούκια. Αν κάνει τα στραβά μάτια, που τα κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση γιατί είναι πλημμελής οι έλεγχοι θα συνεχίζεται το κάπνισμα στα μπουζούκια. Δεν φταίει ούτε ο Trannos, ούτε ο Μπισμπίκης. Εγώ που πήγα στην Βανδή κάπνιζαν πολλοί, εγώ δεν κάπνιζα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Να θυμίσουμε το περιστατικό που είχε συμβεί με τον Βασίλη Μπισμπίκη και το αναμμένο τσιγάρο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή και την παρέμβαση του Θάνου Πλέυρη. Δείτε ΕΔΩ!

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR