counter

Τραϊάνα Ανανία: Οι σπουδές, οι σειρές & το πραγματικό όνομα

Τραϊάνα Ανανία: Οι σπουδές, οι σειρές & το πραγματικό όνομα
Τραϊάνα Ανανία: Οι σπουδές, οι σειρές & το πραγματικό όνομα

Η Τραϊάνα Ανανία είναι Ελληνίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια και η ηλικία της είναι 34 ετών. Οι σπουδές, οι σειρές που έχει παίξει αλλά και το πραγματικό της όνομα είναι εξαιρετικά συχνά σε αναζητήσεις και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο, όσα θέλατε να ξέρετε για εκείνη!

Τραϊάνα Ανανία: Το βιογραφικό, το πραγματικό όνομα και οι σπουδές της

Η Κωνσταντίνα Ανανία όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Ωραιόκαστρο. Φοίτησε στο “Ελληνογαλλικό Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ”, ενώ ξεκίνησε και χορό σε μικρή ηλικία. Μόλις τελείωσε το σχολείο, ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στον τμήμα της Κοινωνικής Πολιτικής και λίγο μετά ξεκίνησε και σπουδές υποκριτικής στην ΑνωτέραΔραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου με σκοπό να γίνει ηθοποιός. 

Τραϊάνα Ανανία: Οι σειρές και το θέατρο

Η Τραϊάνα Ανανία έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση "Amadeus' στο Θέατρο Βρετάνια την περίοδο 2011-2012 σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Ακολούθησε η παράσταση "Οθελλος" σε σκηνοθεσία Γιώργος Κιμούλης- Κωσταντίνος Μαρκουλάκης κι άλλες θεατρικές δουλειές ενώ το 2013 έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία "Ελεύθερη Βούληση".

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Παπαμιχαήλ: Οι ουσίες, η δύσκολη σχέση με τον πατέρα του & η ηλικία του

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με το ρόλο της Ίρις Σαράφη στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «Οι Συμμαθητές». Τον Μάιο του 2019 έγινε γνωστό πως θα πρωταγωνιστήσει στην κωμική σειρά του Alpha TV "Κρατάς Μυστικό;". Εκεί τη σεζόν 2019-2020, υποδύεται την ρομαντική και επιπόλαιη αεροσυνοδό Λίζα Ντάνου παίζοντας μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τον Μελέτη Ηλία, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και άλλους. Την σεζόν 2021 - 2022  την είδαμε και στο "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο".

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR