counter

Τραγωδία για παίκτρια του The Voice: Έχασε τον 16χρονο αδερφό της σε τροχαίο

Τραγωδία για παίκτρια του The Voice: Έχασε τον 16χρονο αδερφό της σε τροχαίο
Τραγωδία για παίκτρια του The Voice: Έχασε τον 16χρονο αδερφό της σε τροχαίο

Ανείπωτη τραγωδία για τη Χριστοδούλα Τσαγκαρά από την Πάφο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice. Η Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία βρέθηκε στην ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και στη συνέχεια του Σάκη Ρουβά, το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, έχασε σε τροχαίο δυστύχημα τον 16χρονο αδερφό της, Νεόφυτο, όπως αναφέρει το newsit.com.cy.

Σύμφωνα με την Τροχαία Πάφου, το διπλοκάμπινο όχημα το οποίο οδηγούσε ο 16χρονος Νεόφυτος με συνεπιβάτη τον ξάδερφο του, ηλικίας 13 ετών, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του σε αγροτικό δρόμο. Ο δρόμος είναι καλυμμένος με πρέμιξ, με αποτέλεσμα το όχημα να παρεκκλίνει της πορείας του, να πλαγιολισθήσει και να χτυπήσει βίαια σε κυπαρίσσι στην άκρη του δρόμου.

Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος της Τροχαίας Πάφου Ζήνων Ψαθίτης, αναφερόμενος στο χθεσινό δυστύχημα, εξέφρασε την εκτίμηση ότι τα αίτια του δυστυχήματος φαίνεται να ήταν η υπερβολική ταχύτητα και η απειρία του άτυχου 16χρονου.

Ο 13χρονος βρέθηκε εκτός οχήματος, ενώ ο 16χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας. Ο Νεόφυτος Τσαγγαράς διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του, ενώ ο 13χρονος ξάδερφός του είναι εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού. 

Ο 13χρονος που είναι νεφροπαθής, μετά τον τραυματισμό του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λεμεσού για περαιτέρω περίθαλψη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR