counter

Τους "πέταξαν" στο δρόμο και τους άφησαν απλήρωτους!

Τους "πέταξαν" στο δρόμο και τους άφησαν απλήρωτους!
Τους "πέταξαν" στο δρόμο και τους άφησαν απλήρωτους!

 ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ1

Απο την Δήμητρα Δάρδα


Απλήρωτοι παραμένουν οι ηθοποιοί της πολύ επιτυχημένης παράστασης "Ξύπνα Βασίλη" του Δημήτρη Ψαθά, με αποτέλεσμα η προγραμματισμένη περιοδεία στην Ελλάδα να "τιναχθεί στον αέρα" και όλος ο θίασος να βρεθεί χωρίς δουλειά στα μέσα της καλοκαιρινής σαιζόν.

Όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν στο FTHIS.GR, η παράσταση που ξεκίνησε από την Κύπρο θα συνεχιζόταν στην Ελλάδα, με προγραμματισμένη πρεμιέρα, την περασμένη Δευτέρα (23 Ιουλίου) στο Άλσος Βεϊκου. Λίγες ώρες πριν, σαν κεραυνός εν αιθρία, έφτασε η είδηση της ακύρωσης από τον παραγωγό. 

"Χωρίς να μας εξηγήσει το πώς και το γιατί. Ξαφνικά. Από εκείνη την ημέρα λοιπόν, ψάχνουμε να τον βρούμε, αλλά είναι εξαφανισμένος. Σαν να μην υπήρξε ποτέ αυτός ο άνθρωπος. Έχει κλείσει τα κινητά του και αγνοείται η τύχη του" περιγράφει με αγανάκτηση η ηθοποιός Νέλλη Γκίνη, μία εκ των πρωταγωνιστών της παράστασης.

ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ 2

Στο "Ξύπνα Βασίλη" τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν μια σειρά σημαντικών ηθοποιών μεταξύ των οποίων : ο Γιώργος Κωνσταντίνου (43 χρόνια μετά την μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία του)  ο Τάσος Χαλκιάς (στο ρόλο του Μάνου που είχε κινηματογραφικά ερμηνεύσει ο Αλέκος Αλεξανδράκης), ο Γιώργος Παρτσαλάκης (στο ρόλο του ποιητή Φαμφάρα), η Νέλλη Γκίνη (στο ρόλο της Αντιγόνης, αδελφή του Βασίλη) η Ελενα Κρίτα, ο  Σπύρος Μπιμπίλας κ.α.

ΞΥΠΝΑ ΒΑΣΙΛΗ

"Το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε από την  διαμάχη των δύο πρώην παραγωγών (της Κύπρου) με τον νυν. Είχαν διαφορές και δεν τους ένοιαζε ούτε η τύχη της παράστασης, ούτε και η δική μας, ο κόπος μας, η κούραση μας, τα οικονομικά προβλήματα που μας δημιούργησαν, τα προσωπικά μας έξοδα το διάστημα της περιοδείας στην Κύπρο" συνεχίζει η ηθοποιός. "Γιατί και τους καφέδες μας, εμείς τους πληρώναμε. Ανεύθυνοι άνθρωποι, μας άφησαν στην μοίρα μας, απλήρωτους. Δεν είμαστε πικραμένοι, είμαστε τρελαμένοι".

"Δεν σεβάστηκαν κανέναν. Ούτε καν τον σπουδαίο και σημαντικό ηθοποιό, τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Μας ταλαιπώρησαν, εκτεθήκαμε στον κόσμο, οι αφίσες στην Αθήνα ήταν παντού. Δικαστικά, υπάρχει η πρόθεση να προχωρήσουμε κι αν αποφασισθεί θα είμαι στο πλευρό των συναδέλφων μου".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR